reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Judyś - jakby co to biała gondola ma w środku ciemny materiał...juz nie pamiętam czy to był ciemny szary, albo granatowy. Ja sie długo nie umialam zdecydować czy biała gondolka czy czerwona. Byliście w Boćku?

reklama
Judyś jak Ci się biały podoba to bierz biały. Pobrudzić się może jak każdy inny, ale te wózki to są z reguły z tego fajnego materiału co to wystarczy na mokro gąbką przetrzeć i wszystko znika.
Ja mam gondolkę jasno zieloną - pistacjową, też jasna, aczkolwiek środek granatowy. Młody się urodził w październiku więc przejeździliśmy całą zimę. Wygląda jak nowa.

Judyś- w środku jest ciemny, granatowy materiał, ten zewnętrzny ma wyraźny splot a mimo to nie ulega łatwo zabrudzeniom. Kiedyś mnie jakiś kierowca ochlapał wodą z kałuży i wszystko wytarło się gąbeczką z odrobiną detergentu, a bałam się, że tłusta plama nie zlezie. Ja nie słucham takich straszaków, każdy ma swoje jakieś tam przemyślenia, a ja jak sobie coś ubzduram to i tak tego dopnę;-) i zazwyczaj wychodzi na moje- tym większa satysfakcja;)

Pieluchy na start oczywiście białe pampki. Żadne inne, kocham je za ich miękkość:) Ta tycia dupinka noworodka jest tak delikatna, że strach co innego założyć;)

Torby do wózka nie mam nadal. Waham się między trzema i nie umiem zdecydować:(

Lori- do boćka jedziemy teraz w czwartek, byłam u mnie w Tychach pooglądać, bo znalazłam sklep gdzie mieli Mutsy. Na stanie mieli tylko granatowy, ale taka ciemna gondola mi się nie podoba. Chcicałam się dowiedzieć jak to cenowow wygląda i myślę, że w Zabrzu dostanę lepszą cene. Chyba wybiorę białą gondole, macie racje, na czerwonej też będzie widać jak się zbrudzi... a ta mi się strasznie podoba:) i też jak się na coś upre to ostatecznie i tak to kupie:p
Nie wiem tylko co z torba, czy brać tą z Evo, czy szukac innej???:confused2:

Lori- moje typy na teraz to:

Skip Hop Versa szara lub czarna skórzana
Beaba My Angel
Skip Hop Duo

i nie wiem:)

W sumie mam torbę Mutsy ale trochę mi się znudziła, poza tym upierniczyłam sobie, że jak wózek ten sam to chociaż torbę sobie strzelę;-) Ta starego typu torba była w porządku, bardzi pojemna, ale mogłaby być ładniejsza:D taka typowa listonoszka.

Ostatnia edycja:
Sanya - nr 1 podoba mi się najbardziej :) .... ale widzę że zmieniłaś koncepcje na jednolity kolor bo wcześniej chyba szukałaś wzorków ;)

reklama
Do góry