Dusia94
Fanka BB :)
Żaden problem [emoji6]O super, wielkie dzięki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Żaden problem [emoji6]O super, wielkie dzięki![]()
Dwie pierwsze mi się podobają.Hej, pajacyk - kombinezon jest ze smyka? Nie znalazłam takiego na internecie. Mogłabyś dać mi linka do niego?
Dziewczyny doradźcie, która ładniejsza kurtka wiosenna? To dla starszej córki. Tak się zastanawiam pod koniec miesiąca kończy dwa lata. Z Pepco ma rozmiar 98, z Lupilu 86/92 tak na styk. I tak sobie myślę, czy rozmiar 104 ze Smyka będzie dobry na nią na wiosnę?
Link do: Cool Club, Kurtka wiosenna dziewczęca, parka, zielona
Link do: Cool Club, Płaszcz wiosenny dziewczęcy, czerwony
Tak samo chciałabym jej kupić jej kurtkę na jesień.
Link do: Cool Club, Kurtka wiosenna dziewczęca, kotki, granatowa
Znalazłam taką i się zastanawiam. Czy taka wiosenna może służyć jako jesienna? Tu jest rozmiar 104, ale w komentarzach jest napisane, że jest to zaniżone, więc rozmiarowo powinna być ok na jesień.
Dwie pierwsze mi się podobają.
Jasne, że wiosenna może być na jesień o ile nie wyrośnie.
Hej, pajacyk - kombinezon jest ze smyka? Nie znalazłam takiego na internecie. Mogłabyś dać mi linka do niego?
Dziewczyny doradźcie, która ładniejsza kurtka wiosenna? To dla starszej córki. Tak się zastanawiam pod koniec miesiąca kończy dwa lata. Z Pepco ma rozmiar 98, z Lupilu 86/92 tak na styk. I tak sobie myślę, czy rozmiar 104 ze Smyka będzie dobry na nią na wiosnę?
Link do: Cool Club, Kurtka wiosenna dziewczęca, parka, zielona
Link do: Cool Club, Płaszcz wiosenny dziewczęcy, czerwony
Tak samo chciałabym jej kupić jej kurtkę na jesień.
Link do: Cool Club, Kurtka wiosenna dziewczęca, kotki, granatowa
Znalazłam taką i się zastanawiam. Czy taka wiosenna może służyć jako jesienna? Tu jest rozmiar 104, ale w komentarzach jest napisane, że jest to zaniżone, więc rozmiarowo powinna być ok na jesień.
Ja wlasnie rozmyslam jaki laktator wybrac bo mam dwa do wyboru - oba bardzo zachwalane przez kolezanki, chociaz bardziej ze wskazaniem na ten duzo drozszy. I nie wiem czy wydawac dwa razy wiecej jak nie mam pojecia co bedzie z karmieniem czy nie wydawac [emoji848]
Medela Swing / Canpol Babies Easy Start