reklama
Dusia94
Fanka BB :)
Dzięki za radę oczywiście poczytam [emoji6]Wpisz sobie testy adac, fotelik z takim testem są bezpieczne. Najbardziej popularne to chyba maxi cosi i peg perego. Niestety cena to około 500-600zl :/
springflower
Dziewczyny, szkoda ze ten wątek taki martwy, przecież mnóstwo kupujemy
wrzucajcie swoje wyprawkowe łupy.
Polećcie jakieś elektroniczne laktatory
Polećcie jakieś elektroniczne laktatory
urs
Dziewczyny, szkoda ze ten wątek taki martwy, przecież mnóstwo kupujemywrzucajcie swoje wyprawkowe łupy.
Polećcie jakieś elektroniczne laktatory![]()
Ja wlasnie rozmyslam jaki laktator wybrac bo mam dwa do wyboru - oba bardzo zachwalane przez kolezanki, chociaz bardziej ze wskazaniem na ten duzo drozszy. I nie wiem czy wydawac dwa razy wiecej jak nie mam pojecia co bedzie z karmieniem czy nie wydawac [emoji848]
Medela Swing / Canpol Babies Easy Start
the_flower
Ja mam ręczny Avent, ale niestety w pierwszej ciąży się nie przydał, nie udało się z kp. Zobaczymy jak będzie teraz, jak coś to dokupie po porodzie.
Jeżeli chodzi o ubranka to już większość mam. Teraz jestem Na etapie analizowania ochraniaczy i gniazdka. Na głównym wątku był już poruszany ten temat dot. tych gadżetów a śmierci lozeczkowej. Sama nie wiem co o tym myśleć. Przy pierwszym synku miałam ochraniacze w łóżeczku i wszystko było Oki. Ach te dylematy...
Jeżeli chodzi o ubranka to już większość mam. Teraz jestem Na etapie analizowania ochraniaczy i gniazdka. Na głównym wątku był już poruszany ten temat dot. tych gadżetów a śmierci lozeczkowej. Sama nie wiem co o tym myśleć. Przy pierwszym synku miałam ochraniacze w łóżeczku i wszystko było Oki. Ach te dylematy...
Igorowelove
Moderatorka
Ja laktator zamowilam taki
Prawdziwe Bubee Pojedyncze/Podwójna Elektryczna Pompa Piersi Dziecko Karmienie Piersią Niemowląt Smoczek z 150 ml butelka do karmienia dzieci USB piersi Pompy
Link do: Real Bubee Single/Double Electric Breast Pump Baby Breast Feeding Infant Nipple with 150ml baby feeding bottle USB Breast Pumps-in Electric Breast Pumps from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Nianie elektroniczna taka
Link do: OVERMAX BABYLINE 2.1 NIANIA ELEKTRONICZNA CYFROWA
Ma bardzo dobry zasieg, bo na 2 pietrxe zostawilam i w ogrodzie slyszalam
Nadal szukam spiworka do wozka, ochraniaczy i innych gadzetow do lozeczka nie kupuje, moze pozniej jesli faktycznie dziecku beda wchodzily rece w szczebelki albo glowa bedzie uderzal.
Kupic musze przewijak na lozeczko, kosmetyki i rzeczy z apteki
No i dla siebie do szpitala
I czekam na ubranka od kuzynki, potem kupic dzieciowy proszek, poprac, poprasowac i gotowa
Prawdziwe Bubee Pojedyncze/Podwójna Elektryczna Pompa Piersi Dziecko Karmienie Piersią Niemowląt Smoczek z 150 ml butelka do karmienia dzieci USB piersi Pompy
Link do: Real Bubee Single/Double Electric Breast Pump Baby Breast Feeding Infant Nipple with 150ml baby feeding bottle USB Breast Pumps-in Electric Breast Pumps from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Nadal szukam spiworka do wozka, ochraniaczy i innych gadzetow do lozeczka nie kupuje, moze pozniej jesli faktycznie dziecku beda wchodzily rece w szczebelki albo glowa bedzie uderzal.
I czekam na ubranka od kuzynki, potem kupic dzieciowy proszek, poprac, poprasowac i gotowa
the_flower
Jak to fajnie brzmi :"... poprac, poprasować i gotowe"Ja laktator zamowilam taki
I czekam na ubranka od kuzynki, potem kupic dzieciowy proszek, poprac, poprasowac i gotowa![]()

springflower
O Madeli słyszyłam dużo dobrego, ale zastanawiam się czy naprawdę warto wydać ponad 500 zł... Z chęcią poszukałabym trochę tańszej alternatywy, więc a nuż ten CanpolJa wlasnie rozmyslam jaki laktator wybrac bo mam dwa do wyboru - oba bardzo zachwalane przez kolezanki, chociaz bardziej ze wskazaniem na ten duzo drozszy. I nie wiem czy wydawac dwa razy wiecej jak nie mam pojecia co bedzie z karmieniem czy nie wydawac [emoji848]
Medela Swing / Canpol Babies Easy Start
@Igorowelove, dzięki za linki
reklama
MangoWawa
Ja mam laktator lovi elektryczny i byłam bardzo zadowolona: Link do: LOVI Dwufazowy laktator elektryczny Prolactis (5/501med) - Ceny i opinie - Ceneo.pl