reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka

Poczytam jeszcze o tym foteliku z zestawu i zorientuje się co i jak . Możecie też polecić jakieś foteliki bezpieczne i w miarę w przystępnej cenie [emoji6]

reklama
Dziewczyny, szkoda ze ten wątek taki martwy, przecież mnóstwo kupujemy :) wrzucajcie swoje wyprawkowe łupy.

Polećcie jakieś elektroniczne laktatory :)

Dziewczyny, szkoda ze ten wątek taki martwy, przecież mnóstwo kupujemy :) wrzucajcie swoje wyprawkowe łupy.

Polećcie jakieś elektroniczne laktatory :)

Ja wlasnie rozmyslam jaki laktator wybrac bo mam dwa do wyboru - oba bardzo zachwalane przez kolezanki, chociaz bardziej ze wskazaniem na ten duzo drozszy. I nie wiem czy wydawac dwa razy wiecej jak nie mam pojecia co bedzie z karmieniem czy nie wydawac [emoji848]

Medela Swing / Canpol Babies Easy Start

Ja mam ręczny Avent, ale niestety w pierwszej ciąży się nie przydał, nie udało się z kp. Zobaczymy jak będzie teraz, jak coś to dokupie po porodzie.
Jeżeli chodzi o ubranka to już większość mam. Teraz jestem Na etapie analizowania ochraniaczy i gniazdka. Na głównym wątku był już poruszany ten temat dot. tych gadżetów a śmierci lozeczkowej. Sama nie wiem co o tym myśleć. Przy pierwszym synku miałam ochraniacze w łóżeczku i wszystko było Oki. Ach te dylematy...

Ja laktator zamowilam taki
Prawdziwe Bubee Pojedyncze/Podwójna Elektryczna Pompa Piersi Dziecko Karmienie Piersią Niemowląt Smoczek z 150 ml butelka do karmienia dzieci USB piersi Pompy
Link do: Real Bubee Single/Double Electric Breast Pump Baby Breast Feeding Infant Nipple with 150ml baby feeding bottle USB Breast Pumps-in Electric Breast Pumps from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Nianie elektroniczna taka
Link do: OVERMAX BABYLINE 2.1 NIANIA ELEKTRONICZNA CYFROWA
Ma bardzo dobry zasieg, bo na 2 pietrxe zostawilam i w ogrodzie slyszalam :)
Nadal szukam spiworka do wozka, ochraniaczy i innych gadzetow do lozeczka nie kupuje, moze pozniej jesli faktycznie dziecku beda wchodzily rece w szczebelki albo glowa bedzie uderzal.
Kupic musze przewijak na lozeczko, kosmetyki i rzeczy z apteki :)
No i dla siebie do szpitala :)
I czekam na ubranka od kuzynki, potem kupic dzieciowy proszek, poprac, poprasowac i gotowa :)

Ja laktator zamowilam taki
Prawdziwe Bubee Pojedyncze/Podwójna Elektryczna Pompa Piersi Dziecko Karmienie Piersią Niemowląt Smoczek z 150 ml butelka do karmienia dzieci USB piersi Pompy
Link do: Real Bubee Single/Double Electric Breast Pump Baby Breast Feeding Infant Nipple with 150ml baby feeding bottle USB Breast Pumps-in Electric Breast Pumps from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Nianie elektroniczna taka
Link do: OVERMAX BABYLINE 2.1 NIANIA ELEKTRONICZNA CYFROWA
Ma bardzo dobry zasieg, bo na 2 pietrxe zostawilam i w ogrodzie slyszalam :)
Nadal szukam spiworka do wozka, ochraniaczy i innych gadzetow do lozeczka nie kupuje, moze pozniej jesli faktycznie dziecku beda wchodzily rece w szczebelki albo glowa bedzie uderzal.
Kupic musze przewijak na lozeczko, kosmetyki i rzeczy z apteki :)
No i dla siebie do szpitala :)
I czekam na ubranka od kuzynki, potem kupic dzieciowy proszek, poprac, poprasowac i gotowa :)
Jak to fajnie brzmi :"... poprac, poprasować i gotowe" :tak: czyli poród zbliża się wielkimi krokami ;) ale to wszystko szybko leci.

Ja wlasnie rozmyslam jaki laktator wybrac bo mam dwa do wyboru - oba bardzo zachwalane przez kolezanki, chociaz bardziej ze wskazaniem na ten duzo drozszy. I nie wiem czy wydawac dwa razy wiecej jak nie mam pojecia co bedzie z karmieniem czy nie wydawac [emoji848]

Medela Swing / Canpol Babies Easy Start
O Madeli słyszyłam dużo dobrego, ale zastanawiam się czy naprawdę warto wydać ponad 500 zł... Z chęcią poszukałabym trochę tańszej alternatywy, więc a nuż ten Canpol :)

@Igorowelove, dzięki za linki :)

reklama
Do góry