Papillonek1980
Fanka BB :)
U mnie przy becie 2200 gin jeszcze nic nie widział na USG. Fakt, stary aparat z malusim USG. Kilka razy chodziłam oglądać, bo się martwiłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Minął rok, ale nie było kontynuacji wątku. Jak się sprawa potoczyła?Dziś po 48h beta wynosi 2335,0 zastanawiam się czy nie wzrosła za szybko
Wcześniaks urodziłaś?Ta moja beta 2335 skończyła 2 września 7 miesięcy i ma się dobrzenie martw się na zapas bo to może tylko zaszkodzić, życzę powodzenia i żeby wszystko się dobrze skończyło
![]()
Późnego wcześniaka, ciąża rozwiązana w 37+1 ale w trakcie ciąży było zatrzymanie wzrostu płodu i dziecko ocenione na przełom 35/36tcWcześniaks urodziłaś?
RozumiemPóźnego wcześniaka, ciąża rozwiązana w 37+1 ale w trakcie ciąży było zatrzymanie wzrostu płodu i dziecko ocenione na przełom 35/36tc
Na pewno za wcześnie, tak jak pisały dziewczyny przy dobrym sprzęcie na USG widać cokolwiek przy becie powyżej 1000 albo nawet 1500Mam wynik beta hcg i wynosi dzisiaj 411, obecnie 4 tydzień 5 dzień z miesiączki. To może po prostu za wcześnie, żeby było coś widać na usg?