reklama
M
musia05
Gość
Hej ;**
Ja juz z pracy, troche ogarnelam w domu, teraz Patryk spi, a ja czekam na Adriana.
Piersi nadal mnie mrowia
Ale innych typowo ciazowych objawow nie mam
))))))
Ide was doczytac.
Ja juz z pracy, troche ogarnelam w domu, teraz Patryk spi, a ja czekam na Adriana.
Piersi nadal mnie mrowia
Ale innych typowo ciazowych objawow nie mam Ide was doczytac.
M
musia05
Gość
Hej.
Ewcia bardzo mi przykro. Będę się bardzo mocno modlić żeby Krzys został z wami jak najdłużej. Wiem że bardzo się boisz, mam nadzieję że tym razem będzie dobrze. Nie wiem co więcej mogę napisac żeby Cie chociaż troszeczkę pocieszyc...
Jeśli to konieczne to leż i nie przejmuj sie nami, napisz tylko czasem smska do którejś co u was.
Jaewa mi zazwyczaj pomoaga płukanie wodą z solą i mleko z miodem... Oby się nie pogorszyło!!
Marta ależ ty masz energii) I faktycznie daj znac jakjuz na tą porodówkę pojedziesz... Bo cosik mi się zdaje że juz niedługo..
Maran a jak tam u Ciebie? Bo Ty następna w kolejce)
A ja chyba wczoraj poczułam dzidzię troszkę... ale nie jestem pewna więc jak narazie dalej czekam
A i dostałam od siostrzeńca (prawie 4 latka) pozwolenie na to żebym miała dziewczynkę) Bo jeszcze niedawno to mówił że nie ma mowy bo on się nie będzie z dziewczyna bawil bo one są głupie
i jak mówię o mojej dzidzi to on zawsze najpierw stwierdza że jego dzidzia jest większa (siostra rodzi w marcu) a potem się tak fanei dopytuje
I do niedawnabyło że ma byc chłopak (wszyscy mogą mieć tylko chłopaków) i wszyscy mają nazwać chlopaków - Rafałek (tak jak jego młodszy brat)
Mam jeszcze pytanie - czy uzywalyście może adaptera do pasów? Bo zastanawiam się właśnei czy jest sens kupować..Codziennie dojeżdżam do pracy z kolega samochodem... z mężem też czasami jeździmy.... I nei wiem czy się opłaca...
Narazie uzywam normalnie, a z Patrykiem poprostu zsuwałam na dol. Mysle ze nie ma sensu kupowac;-)
Sol oj jak ja Ci zazdroszcze ze Ty juz jestes po wszystkim....Ja to mam stracha prawde mowiac ale jak mowi moja kumpela
" co sie nie da? jak sie da!"
Mam nadzieje ze tutaj wode utleniona sprzedaja w aptekach....musze sprawdzic.
Ja dzisiaj zrobilam spaghetti na szybko bo pewnie S wroci glodny....W niedziele lecimy do domu a w przyszlym tygodniu w piatek moj kochany znowu leci do Indonezji na tydzien i bede sama :-baffled:
No to sie zgralysmy, u nas dzisiaj spaghetti;-)
czesc dziewczynkimoje dziecie postanowiło sie przeziębić tzn ma katar ze szok ... i wczoraj poszliśmy do pana doktorka na szczęście ma tylko katar ...na spacerki mamy wychodzić ..tylko jak mam to zrobić jak ja do 16 jestem sama w domu bo rodzice w pracy:/ .... jak poszłam do apteki bo dostał krople na gazy to mi zaśpiewała 86 zł szok .... No i macie zdjątka mojego dzieciaczka ...Kurde jutro już bedzie miał 4 tygodnie
i waży 3300 prawie
![]()
Kubus sliczny
Sol Twoja Emi jest cudna tak o a jak sie śmiej to juz wogule musi byc kochana ehh jeszcze 20 tyg i moja wiercidupa tez sie do mnie uśmiechnie mam nadzieje
Ewa no ja pamiętam jak sie cieszyłam ze na sówaczku był 4 tydzień a tu już dwudziesty ale dobrze niech leci szybko
Nika no chyba takwiesz u mnie jest tak dziwnie że nie boli nie boli a potem jak zaboli to tak na 10-15 min ale przez te pare minut to zdaje mi sie że mi czache rozsadzi
i potem znowu przechodzi
A wiecie ja sie jakoś na razie porodu nie boje (mama mówi ze to dlatego ze nie wiem co mnie czeka) alejkoś wiem że bedzie dobrzeja sie barzdiej boje tego co będzie po porodzie jak sie bede czuła i czy sobie poradze i jak wytrzyma w abstynencji mój mąż
bo puki co to my jak króliki
w samą niedziele 3 razy i wczoraj poprawka- tak sie zastanawiam czy to normalne ??
SOL DAWAJ NR KONTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABO JEDNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szczęśliwa piekny ten Twój synek !!!! i niech katar szybko mija, no i ładnie Ci w aptece zaśpiewali![]()
A tam, jak macie ochote to nawet 5 razy dziennie

Aga - cudny ten twój szkrabik
Maryla - a po co ci mój numer konta?Nie pamiętam a nie chce mi się szukać teraz bo bym musiała Emi odłożyć a tak słodko śpi
A twój się uśmiechnie za 18 tygodni/max 19
A to przedwczorajsze werandowanie i zrobiona przed chwilą fotka![]()
Emi cudna
maryla86
Fanka BB :)
piękny brzuszekCześć dziewczyny.
Parę dni mnie nie było i już nie mogę się połapać co i jak.
sol Emi jest słodka :-)
Szczęśliwa Kubuś boski mały słodziak i niech szybko Ci zdrowieje.
monia , Jol śliczne brzusie ;-)
Tak się chwalicie to i ja pokaże dokładnie z dzisiaj punkt 12.00 więc już pojedzony dość sporo :-)
Zobacz załącznik 316724
29tygodni 2dni
Mam nadzieję ,że będę miała okazję wstawić zdjęcie z 38tygodnia ;-)
Bo niestety Nikola jest mało wyrozumiała i straszy mnie na każdym kroku.
Chodzenie ograniczyłam do samego WC bo wystarczy ,że wstanę ,a brzuch już twardy i ciągnie jak cholera.
Już nie wiem czy to stres czy leki ,ale serducho mi szaleje i mam wysokie loty...
Jeszcze mała pinda pcha mi się na podwozie ,a co wyczynia z brzucholkiem ,a raczej jego wnętrznościami to już masakra na całego ;-)
ewelinko będzie dobrze ja mam założoną opaskę i chyba tylko dzięki temu jeszcze nie urodziłam...
Ewuś już tak wiele wytrzymaliście to jeszcze parę tygodni dacie radę.
Trzymam za was dziewczyny kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mmm pyszne gofry zrobiłaśWitam kochane!!!!
SOL, SZCZESLIWA - słodziaki z tych waszych Maleństw
EWCIA - trzymam &&&&&&&&&&&&&& zeby Krzys posiedzial jak najdłuzej!!!!!Bedzie dobrze!!!!!
MARCEPANEK - ty tez sie oszczedzaj kochana!!!!!
MARANEK, MARTA - teraz czekamy na Wasze Malenstwa!!!!
MARYLKO - buziolki!!!!!
A ja sie martwie, bo moje Malenstwo było dosc rozbrykane i łaziło po brzuchu, a od kilku dni cos nie za bardzo....martwie sie!!!!
U mnie dzis gofry,,,robie pierwszy raz...własnie szamam..mmmmm...pycha z cukrem pudremKto ma ochote zapraszam i czestuje
![]()
musia ja też nie miałam objawów
dobra ide dalej pracowac
majqa1
mama 2+2 :-)
u mnie gofry były wczoraj 
moja dzidzia też daje czadu zwłaszcza gdy ułożę się na wznak ... fajne i przyjemne póki co
moja dzidzia też daje czadu zwłaszcza gdy ułożę się na wznak ... fajne i przyjemne póki co
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Marcepanek - dzięki trzymam za Was kciuki .... Nicola na pewno sobie posiedzi jeszcze w brzuszku łobuziara cie tak tylko straszy 
Martuś - jak ja małemu robie gruszką to ty byś musiała mnie widzieć butelke dostaje w tym czasie a ja sie wyginam żeby tylko sie nie krzywił hi hi ...a co do brzuszka to właśnie ten lek co napisałaś esputicon dostaje mały 3 razy dziennie po 2 krople .... jest już lepiej bo ładnie spał w nocy .... ale już go nie budze na jedzonko sam sie budzi

Martuś - jak ja małemu robie gruszką to ty byś musiała mnie widzieć butelke dostaje w tym czasie a ja sie wyginam żeby tylko sie nie krzywił hi hi ...a co do brzuszka to właśnie ten lek co napisałaś esputicon dostaje mały 3 razy dziennie po 2 krople .... jest już lepiej bo ładnie spał w nocy .... ale już go nie budze na jedzonko sam sie budzi
Witam
Udało mi się troszkę Was nadrobić.
Marcepanku trzymam kciuki żeby Nicola jeszcze parę tygodni posiedziała a, że Łobuziak z niej będzie to chyba prawda
Tak jej spieszno do Was
Na pewno będzie dobrze!! A brzusio się uwypukla coraz bardziej
Ewcia :-( trzymam kciuki żeby Krzysio jeszcze poczekał i oby więcej niż 7 tygodni. Ważne, że będzie pod stałą opieką lekarza. My tu myślimy i trzymamy kciuki Wszystko będzie dobrze!! Przytulaski dla Ciebie i Krzysia!!
Sol, Szczęśliwa słodziutkie Maleństwa....
Ja już coraz częściej myślę o Wojtusiu, że już nie mogę się doczekać aż go zobaczę, przytulę... Jestem ciekawa jak będzie wyglądał
Ale niech siedzi jak najdłużej ja poczekam

Sol jest już kołyska bo nie zdążyłam tego nadrobić??
Monisia ja kocham gofry. Jak idziemy na Starówkę to pierwsze co gofry
A nad morzem to codziennie parę razy dziennie
W domu robiłam ale nie wychodzą takie jak z budki:-(
A ruchami się nie martw. Też tak miałam, że czułam potem parę dni nic a po tych paru dniach już mocniejsze czułam
Ja dzisiaj cały dzień sprzątałam sobie tak w ratach żeby się nie przemęczyć i kręgosłupa nie zmachać a w finale jest czystko
Teraz siedzę puściłam Wojtusiowi Urszulę i tylko brzuch podskakuje
ale przyznam, że coraz mocniejsze to kopniaczki. No i robię listę wyprawki dla Niuńka
W czwartek mam wizytę u nowego ginka - mam nadzieję, że będę zadowolona.
A zaraz odsmażę sobie naleśniczki na kolację z białym serkiem:-)

Udało mi się troszkę Was nadrobić.
Marcepanku trzymam kciuki żeby Nicola jeszcze parę tygodni posiedziała a, że Łobuziak z niej będzie to chyba prawda
Tak jej spieszno do Was
Na pewno będzie dobrze!! A brzusio się uwypukla coraz bardziej
Ewcia :-( trzymam kciuki żeby Krzysio jeszcze poczekał i oby więcej niż 7 tygodni. Ważne, że będzie pod stałą opieką lekarza. My tu myślimy i trzymamy kciuki Wszystko będzie dobrze!! Przytulaski dla Ciebie i Krzysia!!
Sol, Szczęśliwa słodziutkie Maleństwa....
Ja już coraz częściej myślę o Wojtusiu, że już nie mogę się doczekać aż go zobaczę, przytulę... Jestem ciekawa jak będzie wyglądał
Ale niech siedzi jak najdłużej ja poczekam

Sol jest już kołyska bo nie zdążyłam tego nadrobić??
Monisia ja kocham gofry. Jak idziemy na Starówkę to pierwsze co gofry
A nad morzem to codziennie parę razy dziennie
W domu robiłam ale nie wychodzą takie jak z budki:-(
A ruchami się nie martw. Też tak miałam, że czułam potem parę dni nic a po tych paru dniach już mocniejsze czułam

Ja dzisiaj cały dzień sprzątałam sobie tak w ratach żeby się nie przemęczyć i kręgosłupa nie zmachać a w finale jest czystko

Teraz siedzę puściłam Wojtusiowi Urszulę i tylko brzuch podskakuje
ale przyznam, że coraz mocniejsze to kopniaczki. No i robię listę wyprawki dla Niuńka
W czwartek mam wizytę u nowego ginka - mam nadzieję, że będę zadowolona.
A zaraz odsmażę sobie naleśniczki na kolację z białym serkiem:-)
S
Sol
Gość
misia - ciągle czekamy na kołyskę :-(
Zaraz spadam młode kąpać i lulu
Zaraz spadam młode kąpać i lulu

Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Misia - ja miałam to samo myślałąm wieczorkiem jak Kuba bedzie wyglądał
...Ja mu puszczałam piosenkę Jopek i Żebrowski "wspomnienie " i nawet teraz na nią reaguje .... jemu jak coś sie podoba to robi ustka jak rybka i macha rączkami i nóżkami 
reklama
M
musia05
Gość
Co robicie dziewczyny? Tak jakos cicho sie zrobilo...