panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Wiesz co Dotka, coś w tym może być, bo jak obliczyłam wzrost dla siebie, to wyszło dokładnie tyle ile mam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

) czułam sie wysoka a teraz już tak nie jest nie wyróżniam sie zbytnio. No a dzieciaki coraz lepiej odżywione, witaminki itp. to rosną jak na drożdżach

, jak na drożdżach 

opowiem Wam jedną anegdotkę z mojego dziecięcego życia...moja Babcia rozpuszczała mi drożdże do picia, uwielbiałam je pić, ale tak w głebi serca to myślałam chyba, że po nich urosnę, niestety tak się nie stało, choć są tego dobre strony, a mianowicie niektóre ubrania (jak jeszcze byłam szczupła) identyczne jak na dziale dla dorosłych były na młodzieżowym tak samo i buty, a cena dużo niższa, druga sprawa to taka, że nie mam problemu z za krótkimi spodniami (moja koleżanka miewała takie problemy), ja mam problem z za długimi, ale to sią da naprawić poprostu je skracając, no i mogę nosić tak wysokie obcasy na jakie mam ochotę, bo mało którego faceta w moim towarzystwie "przerosnę" ;-)