panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Wiesz co Dotka, coś w tym może być, bo jak obliczyłam wzrost dla siebie, to wyszło dokładnie tyle ile mam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) czułam sie wysoka a teraz już tak nie jest nie wyróżniam sie zbytnio. No a dzieciaki coraz lepiej odżywione, witaminki itp. to rosną jak na drożdżach

, jak na drożdżach 

opowiem Wam jedną anegdotkę z mojego dziecięcego życia...moja Babcia rozpuszczała mi drożdże do picia, uwielbiałam je pić, ale tak w głebi serca to myślałam chyba, że po nich urosnę, niestety tak się nie stało, choć są tego dobre strony, a mianowicie niektóre ubrania (jak jeszcze byłam szczupła) identyczne jak na dziale dla dorosłych były na młodzieżowym tak samo i buty, a cena dużo niższa, druga sprawa to taka, że nie mam problemu z za krótkimi spodniami (moja koleżanka miewała takie problemy), ja mam problem z za długimi, ale to sią da naprawić poprostu je skracając, no i mogę nosić tak wysokie obcasy na jakie mam ochotę, bo mało którego faceta w moim towarzystwie "przerosnę" ;-)