Dziula, walka wręcz?
Rozmawia 3 gejów. Pierwszy mówi:
"Boks to zajeb.isty sport. Zawodnicy tak się macają, a jak jest zwarcie to już w ogóle prawie mam orgazm"
Drugi na to:
"Ja to jestem bardziej romantyczny. Lubie szachy, to jak zawodnicy patrzą sobie w oczy...to jest niezwykle romantyczne!"
A trzeci na to:
"To jesteście leszcze! Futbol amerykański to jest to!!! Biegniesz, ostatnia minuta, kopiesz piłkę i nie trafiasz i w tym momencie 10 tys spoconych facetów wstaje i krzyczy: "Ch.uj ci w dupę!!!" a ty leżysz i marzysz..."
Przychodzi Jasiu do burdelu. Trzyma w ręku skarbonkę i rozjechaną żabę. Mówi do burdelmamy:
"Czy mogę poprosić panią która ma AIDS?"
"Dziecko, po co ci pani chora na AIDS?!?!?!"
Czy to prawda, że jeśli będę ru.chał panią, która ma AIDS to ja też będę miał AIDS?"
"Tak"
"A czy to prawda że jeśli jak codzień przyjdzie do mnie pani niania i będzie mnie molestować to ona też będzie miała AIDS?"
"Tak"
"A czy jak później przyjdzie mój tata i będzie ru.chał nianię to on też będzie miała AIDS?"
"No tak"
"A czy później jak mój tatuś będzie ru.chał moja mamusie to ona też będzie miała AIDS?"
"Tak!!!"
"A czy jak w środę przyjedzie śmieciarz i będzie ru.chał moja mamusię to on też będzie miał AIDS?"
"Taaaaaaaaak!!!!"
"No to o tego kutasa mi właśnie chodzi!!! bo mi żabkę rozjechał!!!

((("
mąż poszedł spać... ehhhhhh
moze przynajmniej komuś trochę humor poprawie