Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
e-lona ten program 'goło i wesoło' to caly taki. zawsze laski swieca golizną . Ja sie pytam kiedy pokazą facetów. hmmn :-(
A ten drugi link to cos o grach komputerowych?! Czy mi sie coś nie tak otworzylo?
Spotykają się dwie koleżanki. Jedna odpieprzona , w najnowszym modelu mercedesa, futro, złoto... no wszystko. Druga hmmn – no taka 'szara myszka', zaniedbana itd.
Rozmawiają sobie i ta biedniejsza pyta tej wylaszczonej : - Ty, jak Ty to robisz, że masz takie ciuchy, auto i wyglądasz jak gwiazda filmowa ???
A ta laska mówi tak :
Prosty sposób i zawsze dziala. Po prostu strzelam facetowi focha i on mi wtedy kupuje co chcę.Spróbuj to sama zobaczysz!
Po tygodniu spotykają się znowu. Ta pierwsza jak zwykle odpieprzona, a ta biedniejsza: oko podbite, siniaki ,ząb wybity, wlosy potargane – no masakra!
Wylaszczona pyta więc:
Ty, no co się stało ? Jak Ty wyglądasz? Miałaś posłuchać mojej rady i co?
No własnie posłuchałam. Strzelilam focha i patrz jak wyglądam.
No ale jak Ty tego focha strzelilaś?
No normalnie. Udawałam obrażoną , nie ugotowałam obiadu , nie wyprałam , nie wyprasowałam. No i oto co dostałam w zamian !
Ty głupia jesteś! Mialaś strzelić focha czyli fachowe obciąganie ch...ja!!!