Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przed ciążą ważyłam 56 kg w ciąży dobiłam do 63kg, a potem naglllle w dół...w tydzień po porodzie, jak macica już sie obkurczyła, wyglądałam jakbym nigdy w ciąży nie była...dziś mam 52 kg!!i za żadne skarby przytyć nie mogę
![]()
i przejęła się tym nie na żarty, co jest całkiem zrozumiałe. Tylko że mnie już do szału powoli doprowadzają komentarze innych. Do jasnej anielki : wiem, że wyglądam za chudo. Chyba powinnam sobie to na czole wypisać, żeby mi tego ludzie na każdym kroku nie starali się uświadomić
Chyba wszyscy mnie podejrzewają o bycie fanką Viktorii B.

Ja tez byłam chuda,po zajściu w ciążęprzybrałam na wadze 15 kg ale po urodzeniu córki znowu schudłam ważyłam 42 kg i tez objadałam sie słodyczami i wszystkim co mozliwe,wstyd było mi wyjśc w bluzce na ramiaczkach.Zaszłam w druga ciążę i przytyłam 20 kg i teraz zchudłam do 53 taka waga mi odpowiada ale głównie przytyłam dzięki pigułkom antykoncepcyjnym.Cześć dziewczyny ,czy któraś z was ma jeszcze taki problem?Ja urodziłam 2 dziewczynki po których bardzo wychudłam i pomimo specjalnej diety pogrubiającej(słodycze ,kolacja po 22 godz.)nie moge przybrać na wadze.Już sama nie mogę na siebie patrzeć.Dodam,że nigdy przedtem nie byłam taka chuda.Poradzcie coś proszę:sick: .
głównie przytyłam dzięki pigułkom antykoncepcyjnym.