Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, na ośrodku dzieci bawią się w wanience
@DropKick To jest akurat wanienka ze Stokke, wygląda faktycznie jak pojemnik@Ewwson przekonałaś mnie! Fajny pojemnik, co to jest? Ja planuje po weekendzie wsypać makaron do dmuchanego basenu, bo nie wiem w czym inny mogę umieścić moje dziecko i te "gadżety".
@ZielonaMamma u mnie to samo, zabawa na max 5 min i zaraz wszystko porozrzucane i pokopane pod łóżko. Nie mam cierpliwości tego sprzątaćdlatego spróbuję z basenem, i moze Rozłożę folie
żeby maksymalnie usprawnić sprzatanie.
Przefantastycznie że Twoje dziecko juz układa takie klocki!Moj jeszcze nie umie ukladac wieży, mimo że klockami bawimy się codziennie.
brawo Ty Mama !!! Salon się sprzątnie, frajda nieoceniona, a to, co dzieje się z mózgiem dziecka, co jest niewidoczne, żadne pieniądze tego nie oddadzą. SZA PO BADziewczyny za Waszą namową odważyłam się, nie żałuję nawet jeśli salon cały do sprzątaniaCórka zachwycona!!!! Polecam
![]()
A co ona tam ma za maź? Nie próbowała tego jeść?Dziewczyny za Waszą namową odważyłam się, nie żałuję nawet jeśli salon cały do sprzątaniaCórka zachwycona!!!! Polecam
![]()