reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

kurcze Aneta jaki Kuba silny! tak ładnie mu wszystko idzie:-).....a propo to mam takie same płytki na podłodze w kuchni :tak:

reklama
Dziekujemy Wam kochane za wszystkie mile słowa:-)
W ten sposob wlasnie Kuba rusza sie przez cały dzien....a ja czasem za nim - jak wpadnie mu w oko cos co nie powinno:-D....ma kondycje;-)

Anetko Ali strasznie sie podobal twoj Kuba gaworzyla do niego i sie smiala:tak:;-)
A ja pościagała z neta mnostwo piosenek dla Ali np Fasolki, Natalie i kołysanki i spiewamy sobie lub tańcujemy do muzyczki:-D:tak:

a u nas teraz najlepsza zabawa jest targanie i podjadanie gazety:tak:dam reklame i mam spokoj na bita godz...tak tak bhp mam na uwadze:-Dnic nie zjadla narazie:-pooo i lubi wybierac okruszki z kocyka ktore po ciasteczkach sie uchowaly bardzo dokladnie to robi jak wrobelek po ziarenku i pyk do dziobka:-Daneta a kuba jeszcze nie pelni roli odkurzacza? nie:szok:no to wszystko przed wami;-):-);-)

u nas na topie ostatnio:
  • talerzyki plastikowe z disneyouwskimi postaciami;
  • lyzki z raczka w ksztalcie smoka (fajne do gryzienia);
  • plaskitowe kubki do kawy;
  • roznej wielkosci kartony i kartoniki- przewracanie, uderzanie, wkladanie i wyciaganie roznych rzeczy i zabawek;
  • buteleczki plaskikowe po soczkach
  • ksiazeczke dzis czytalismy, malutka oprocz brania do buzi zaczela przewracac strony i ogladac
  • chodzenie po domu trzymajac mnie za rece i ogladanie wszystkiego do okola
  • rozpakowywanie- np wlasnie mala sie bawi w wyciaganie pieluch z opakowania- dwupaku :sorry2:
  • filmiki z serii baby einstein z rzutnika na sciane....
ciag dalszy nastapi :cool2:

SZMINA - powiedzialabym ze Kuba bardziej robi za "wycieracza niz odkurzacza" :cool2::sorry2::-D.....tak to raczej nie ma co zbierac.....ale gazeta tez bawi sie czesto i ostatnio probowal zżerac jej kawałki:-p

u nas furrore robi pioraca pralka ,
puste plastykowe butelki
blyszczace kosze na smieci
kaloryfery i ich pokretla
stanie przy drzwiach balkonowych i podziwianie tego co sie dzieje na zewnatrz
no o kabelkach i pilce i telefonie nie wspomonajac:-D
a odkurzacz bardzo go intryguje jak stoi w kacie to sie do niego
skrada i dotyka
teraz do wszystkiego jak do raczkuje to obowiazkowo wstaje i sie cieszy:tak:

Ala najbardziej lubi teraz łazic po mieszkaniu i wszsytkiego dotykac. A i skopiowalam po Anetce i kuplam dzis pilke wiec Ala jest przeszczesliwa bo pelza za nia probuje zlapac i dotykac raz chciala ugryzc ale sie nie udalo:-D

reklama
a u nas
butleki plastikowe - obowiazkowo
stanie
wszystko co jest na stole i do czego on SAM moze sobie siegnac
gilganie
no i zabawki przerozne

Do góry