reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
czytałam że ząb może wychodzić tak nawet 2 miesiące więc może niedługo się pojawi jak już tak długo są te kreseczki ;-)

No a ja marudziłam i co??

JEST ZĄBEK!!!!
jedynka z prawej strony...wczoraj Fili był taki marudny...a dziś rano wielkie odkrycie....:-D:-D:-D:-D Lada dzień drugi będzie, bo dziąsło napuchło i podeszło ciutkę jakby krwią...a z tym prawym też tak sie zrobiło wczoraj...wiec.....czekamy

Jutro jak wrócę z wesela to będzie pewnie drugi:tak::tak::tak:

No a ja marudziłam i co??

JEST ZĄBEK!!!!
jedynka z prawej strony...wczoraj Fili był taki marudny...a dziś rano wielkie odkrycie....:-D:-D:-D:-D Lada dzień drugi będzie, bo dziąsło napuchło i podeszło ciutkę jakby krwią...a z tym prawym też tak sie zrobiło wczoraj...wiec.....czekamy

Jutro jak wrócę z wesela to będzie pewnie drugi:tak::tak::tak:

GRATULUJEMY pierwszej jedyneczki :tak::-D:-), a rodzicom życzymy udanej zabawy na weselichu :happy:

reklama
Do góry