Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas to samo. Żel porzarty, szczerby w dalszym ciagu, a niekiedy gryzie mnie w sutki jakby miała już cała szczekęMy też już zjedliśmy całą tubkę żelu na ząbkowanie a zębów nie ma, tzn są wyczuwalne w dziąśle, ale jeszcze nie wyszły. Mi tam się wcale nie spieszy, jakoś mam obawy o swoje suty![]()

A ja za znaleziony ząbek kupiłam sobie elegancką spódnicę(oczywiście mąż dał kasę na nią).Więc tradycję podtrzymałam:-)mam nadzieje dziewczyny ze podtrzymujecie tradycje z ząbkowaniem ???????????????
kto znajdzie pierwszy ząbek to coś musi dostać kobitki sukienkę lub fartyuszek a facet jak to facet wodeczke aby następne szły bez bólu i w radości.:-):-):-)

:-)

mam nadzieje dziewczyny ze podtrzymujecie tradycje z ząbkowaniem ???????????????
kto znajdzie pierwszy ząbek to coś musi dostać kobitki sukienkę lub fartyuszek a facet jak to facet wodeczke aby następne szły bez bólu i w radości.:-):-):-)
dlatego tylko ja zagladam hahahaha ale nic nie ma tylko zaczyna czesciej plakac wiec moze to jest to albo zwyczajnie wymusza noszenie na raczkach

mam nadzieje dziewczyny ze podtrzymujecie tradycje z ząbkowaniem ???????????????
dlatego tylko ja zagladam hahahaha ale nic nie ma tylko zaczyna czesciej plakac wiec moze to jest to albo zwyczajnie wymusza noszenie na raczkach