reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Ollcia, tak w ogóle - to trzymaj się jutro:tak::tak::tak:..żeby Cie nie bolało u tego dentysty - jak coś, to chwyć go tak, żeby poczuł, że sprawia Ci ból:-p:-p:eek::-):-)

nie omieszkam :-D

No cóż,mój łobuziak już się nie kwalifikuje do multikina Baby:-)

z powodu łubuzowania czy mają jakieś ograniczenia wiekowe? :sorry:

aleee dzisiaj ładna pogoda :tak: może uda mi się zaliczyć chociaż krótki spacerek z mężowym i Bartkiem jak się mały obudzi :tak:

Multikino baby to oferta dla mamuś z maluszkami do 1 roku życia,tak gdzieś czytałam:-p mój łobuziak kwalifikuje sie juz na normalne seanse,ale wole mu puszczać bajki w domu,wiadomo długo nie usiedzi na miejscu,nawet jakby bajka była super extra:-)

Multikino baby to oferta dla mamuś z maluszkami do 1 roku życia,tak gdzieś czytałam:-p mój łobuziak kwalifikuje sie juz na normalne seanse,ale wole mu puszczać bajki w domu,wiadomo długo nie usiedzi na miejscu,nawet jakby bajka była super extra:-)

oooo, nie wiedziałam, to muszę się spieszyć - mam tylko 2 miesiące czasu ;-)

a gdzie takie masaże robią?:-)

mnie zabrała siostra na masaż do Chorzowa do takiego fitness klubu :tak:

Kochana, żeby nie wklejać za każdym razem suwaczka wejdz w Ustawienia ( na górze ), po lewej stronie kliknij w "edytuj sygnaturę", później w tym środkowym okienku Edytuj sygnaturę wklej link z suwaczkiem i na dole "zapisz sygnaturę" :tak:.

Kurcze:wściekła/y::wściekła/y: rozłożyło mnie..jednak zaraziłam się od mężusia:-(:-(:eek::-(:-(..

Czyli Ollcia, nie było tak źle u dentysty?:-)
No i właśnie, gdzie robią takie masaże..pewnie potem mi się przydają namiary:-D:-D

ojej, dużo zdrówka dla Ciebie, Oleńko :tak:
co do masażu - jak wyżej, jak byście były zainteresowane to zapytam o dokładny adres :tak: tylko dosyć drogo jest - taki masaż 80zł :eek:

reklama
maxwell kuruj się,zdrówka życzę,wiadomo taka pogoda nie wiadomo co się przyczepi:-)

Hmm jeżeli ten masaż naprawdę wyszczupla to warto dać te 80 zł:tak: może w Zabrzu też gdzieś takie robią.Trzeba by było się dowiedzieć:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry