reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam baaaaaaaaaaardzo dawno sie nie odzywalam , wlasciwie to zaczelam pisac jakos na poczatku ciazy, a teraz moj synek ma juz 3-mce,wiec na pewno nikt mnie nie pamieta. wiec zaczne od poczatku mam na imie Ada mam 20 lat i 3-miesiecznego synka Kacperka. Ciazy nie planowalam ale teraz jestem najszczesliwsza mamusią na swiecie :-Dmam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona;-)

witamy :tak::tak:

kurcze, mój mały łobuziak nie dał sobie wytłumaczyć że jest zmiana czasu i zaczął po nas skakać i łobuzować w łóżku już o ... 5:30 :szok:

reklama
Heloł kochane wróciłam, tylko nie wiem na jak długo :-D Komp działa, tylko znów oprogramowanie trochę za stare, no ale na razie śmiga.

Witam mamusie co się długo nie odzywały :tak: a pojawiły się ponownie.

U mnie nudy, nic nowego się nie dzieje, trochę spacerujemy i byczymy się w domu. U Bartka dziąsła jak balony napuchnięte wszystko jest gryzione, nerwy ma ogromne a zębów brak :baffled: W nocy przez ząbkowanie to budzi się non stop płacze, a ja potem chodzę niewyspana

Maxwell dużo zdrówka i kuruj się kochana
Ollcia współczuję porannej pobudki z powodu przestawienia czasu.
Bużka;-)

Hej:-)..ja już po wizycie..
U mnie mała waży 2,5 kg, wody płodowe w zaniku, szyjka skróciła się do 1,5cm, macica przygotowana na skurcze, a dzidzia też jest "przyparta" na dole do szyjki..
Ginka kazała mi dużo leżeć i nic nie robić:wściekła/y:, ale i tak powiedziała, że raczej nie donoszę do końca (miałam mieć termin na 21 listopada)..No i zero sexu:-(:-(..
Pozdrowionka;-)

Cześć :-)

Marzenka, w końcu :-D oby ząbeczki szybko wyszły Bartusiowi :tak:

Maxwell, no powiedz Marysi że jeszcze tydzień musi wytrzymać - do naszego spotkania, później może wychodzić ;-):-D

Hej
Maxwell Marysia musi jeszcze wytrzymać tydzień, no i żeby jej się nie zechciało obejrzeć koleżanek od mamy na kawce :laugh2:. Oj to by się działo :tak: U mnie Bartuś też miał być przed czasem, a wywoływali go 3 dni po terminie :sorry:tak, że do końca nie wiadomo. Ważne, żeby była zdrowa.
A my dziś ze starszym jedziemy na zakupy do Gliwic, a młodszy zostaje z babcią :-p

Hej
Maxwell Marysia musi jeszcze wytrzymać tydzień, no i żeby jej się nie zechciało obejrzeć koleżanek od mamy na kawce :laugh2:. Oj to by się działo :tak: U mnie Bartuś też miał być przed czasem, a wywoływali go 3 dni po terminie :sorry:tak, że do końca nie wiadomo. Ważne, żeby była zdrowa.
A my dziś ze starszym jedziemy na zakupy do Gliwic, a młodszy zostaje z babcią :-p
No właśnie, niech się jeszcze trochę podtuczy;-):-);-) mała..
Udanych zakupów helloweenowych:tak::-D
hahahah, właśnie to sobie wyobraziłam :-D
Ja też właśnie sobie wyobraziłam to..ale byłaby jazda:szok::-D:-D

Cześć Ada!!!Fajnie, że do nas dołączyłaś:-):-)..To nasze dzieciaczki będą w porównywalnym wieku, bo moja dzidzia jeszcze troszeczkę i też już będzie razem z nami:-D:-D..
no ten sam rocznik ;-)
mi od 20 t,.c skracla sie szyja trszoke lezalam w szpitalu, bralam fenoterol itd. po badaniu w 35 t.c moj gin dal mi skierowanie do szpitala bo mialam podobnie jak Ty bardzo skroconą szyjke, maly byl mocny przyparty i mialam rozwarcie na 3 palce, i co .. w szpiatlu spedzilam jeszcze 3 tyg, na usg wyszlo ze Kacperek jest malutki 2800 a urodzil sie 3500 i 54 cm :tak: w 38 t.c latalam po schodach w szpitalu jak glupia bo juz chcialam miec to za sobą, skurczy macicy na ktg nie bylo w ogole, za to mialam bóle krzyzowe, i musialam dostac kroplowke żeby coś ruszylo bo przez te bóle krzyża strasznie sie męczylam.Widzę na suwaczku że jesteś już w 36 tyg, więc już nie długo ;-)
Marzenka widzę ,że Twój maluch tez jest rocznik 2009, powiedz mi kiedy wprowadzilas pierwsze pokarmy? dodam,że ja już nie karmie piersią, poniewaz wyladowalam jakis czas temu w szpitalu bo mialam resztki po porodowe w macicy i mialam silne leki itd, i teraz lamy jest na butli, a slyszalam ze dzieci,ktore sa karmione butlą powinny mieć wczesniej rozszerzoną dietę.

Ostatnia edycja:
reklama
Adddaaa u mnie Bartek też miał mieć 3 kilo, tak wyszło na usg a miał 3850 niezły klocuszek ;-) My karmimy się jeszcze wyłącznie piersią :tak:, tak chciałam do skończenia 6 miesięcy, no i będę cokolwiek wprowadzać dopiero w tym tygodniu :sorry: Nie wiem jak to jest w przypadku dzieci karmionych sztucznie, bo mój starszak też był przez pół roku karmiony wyłącznie piersią.:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry