Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale nadal woli chodzić przy ścianach, meblach 

Tak, mamy zamiar razem rodzić:-)..chyba, że Seba w ostatniej chwili zrezygnuje;-)Maxwell to możesz na dniach nam rodzićA masz zamiar rodzić z mężem ?

..Super, szybki Twój Bartuś:-)..potem będziesz go ganiać wszędzieu mnie po staremu ;-)
z nowości to Bartek próbuje się czasami puszczać i raz udało mu się przejść samemu 3 kroczki a raz 4ale nadal woli chodzić przy ścianach, meblach
Maxwell, ale mówię poważnie - powiedz Marysi że tydzień musi poczekać, bo cioteczki z bb chcą się jeszcze z mamusią zobaczyć![]()
..W Rybniku, w wojewódzkim:-):-)..tam moja mama pracuje jako pielęgniarka, fakt, że nie na tym oddziale, ale na Izbie Przyjęć, ale zawsze jakieś znajomości;-)..a w ogóle gdzie bedziesz rodzić ;-)?
A że to było lato to przynajmniej wschód słońca mogłam obejrzeć
Ostatnią noc przed porodem to mały tak się wiercił w brzuchu,że w ogóle nie spałam:-)Układał się do wyjścia
Aż mi się drugiej dzidzi zachciało jak patrzę na wasze maluszki:-)Chyba się postaram o drugie

nawet nie chce się z domu ruszać, ale musimy w końcu jechać dziś kupić znicze
a jutro masażyk, nie mogę się doczekać, tym razem będzie odchudzający i bańka chińska 

Będzie duchem ;-) Przejęty jest okropnie, bo to pierwsza w jego życiu taka zabawa. Ciekawa jestem tych maluchów poprzebieranych ;-)
dla małego.