Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

On musi dużo sie wyszaleć, krótkie spacery nie dają mu rady i później nie ma co ze sobą zrobić w domu. 
Marzenka widzę ,że Twój maluch tez jest rocznik 2009, powiedz mi kiedy wprowadzilas pierwsze pokarmy? dodam,że ja już nie karmie piersią, poniewaz wyladowalam jakis czas temu w szpitalu bo mialam resztki po porodowe w macicy i mialam silne leki itd, i teraz lamy jest na butli, a slyszalam ze dzieci,ktore sa karmione butlą powinny mieć wczesniej rozszerzoną dietę.
piersią karmiłam 8 miesięcy, a pierwsze nowości zaczęłam podawać jak mały skończył 5 miesięcy, na początku jabłuszko, później jabłuszko z marchewką, później różne inne owoce, po skończeniu 6 miesięcy zaczęłam podawać zupki. U dzieci karmionych sztucznie wszystko wprowadza się chyba miesiąc szybciej. Mamuśki kochane mam zapytanko:-) Czy w Zabrzu można gdzieś zapisać brzdąca na jakieś zajęcia sportowe? Właśnie z mężem zastanawiamy się nad tym,bo nasz synuś ma mnóstwo energii i nie ma jak jej wyładować(zwłaszcza jak siedzi w domu bo deszcz pada:-()
poza tym mogłabyś zapytać na Górniku, tam na pewno coś wiedzą. Popytam , jakbym coś słyszała to dam znać 
Marzenka1 na dziąsełka polecam dentinox - po prostu cudowny żel(pomógł nie tylko Damiankowi :-))
Myśmy się też nad tym zastanawiali, bo nasz starszak ma energii jak za pięciu ;-) Latem fajnie się wyszalał na placu, a przez zimę w domu to ja chyba oszalejęOn musi dużo sie wyszaleć, krótkie spacery nie dają mu rady i później nie ma co ze sobą zrobić w domu.
Seeya dzięki, dzisiaj sie przejdę kupić, bo maluch cierpi okropnie.
dziekuje ;-) to zdjecie jest w 1 dobie zyciaAdddaaa ale słodki ten twój maluszek![]()

..
..i bolało trochę przy tym..może już mi się tamte kości przygotowują?
..
wiercilam się z boku na bok, wkoncu siadalam w fotelu i ogladalam tv
Mały do tej pory jest baaardzo ruchliwy