reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam się :happy:
My już po zakupach, w końcu udało się nam kupić kostium dla Mateusza na halloween :-D Będzie duchem ;-) Przejęty jest okropnie, bo to pierwsza w jego życiu taka zabawa. Ciekawa jestem tych maluchów poprzebieranych ;-)
Ostatnia rehabilitacja przebiegła super, mały cały czas się śmiał i gaworzył, byłam w szoku. Oby każda tak wyglądała to będę szczęśliwa. Zobaczymy jak będzie jutro.
A z nowości to mój mówi bu, bu i krzyczy na cały głos ojej albo ajaj.
Ollcia widzę, że pracujesz nad figurą na maksa. A przyjemny taki masażyk ? Ja bym się wybrała tyle,że nie na odchudzający a relaksujący :laugh2:
Seeya to nic tylko postarać się o rodzeństwo :rofl2: dla małego.

fajne takie bale dla dzieciaczków :tak: na pewno Mateuszek będzie się świetnie bawił :tak::tak:
brawo dla Bartusia za jego pierwsze słowka :-D
a co do masażu to jeśli mam być szczera to jest troszkę bolesny :sorry:

reklama
Witam się :happy:
My już po zakupach, w końcu udało się nam kupić kostium dla Mateusza na halloween :-D Będzie duchem ;-) Przejęty jest okropnie, bo to pierwsza w jego życiu taka zabawa. Ciekawa jestem tych maluchów poprzebieranych ;-)
Ostatnia rehabilitacja przebiegła super, mały cały czas się śmiał i gaworzył, byłam w szoku. Oby każda tak wyglądała to będę szczęśliwa. Zobaczymy jak będzie jutro.
A z nowości to mój mówi bu, bu i krzyczy na cały głos ojej albo ajaj.
Na pewno zabawa będzie udana:-D:-D..potem prosimy o fotki Twojego duszka:-)!!
Słodkie muszą być takie pierwsze usłyszane słowa..ech..:tak::tak:
A jak po rehabilitacji Marzenka?
cześć mamusie :tak:
co słychać?
pogoda cos niezbyt dzisiaj :confused2: nawet nie chce się z domu ruszać, ale musimy w końcu jechać dziś kupić znicze :sorry: a jutro masażyk, nie mogę się doczekać, tym razem będzie odchudzający i bańka chińska :tak:
Ja już zaliczyłam wizytę mojej teściówki - przyniosła nam mięsko mielone przez nią robione i kapuchę kiszoną..korzystam póki mogę - uwielbiam taką kapustę:-):-)..
Bańka chińska:confused:..brzmi ciekawie..Na czym takie cósik polega?:szok:
Maxwell ja ostatni miesiąc ciąży to dziennie o 4 rano miałam bóle przepowiadające:laugh2: A że to było lato to przynajmniej wschód słońca mogłam obejrzeć:laugh2: Ostatnią noc przed porodem to mały tak się wiercił w brzuchu,że w ogóle nie spałam:-)Układał się do wyjścia:tak:
Ja męczę się właśnie zawsze w nocy..nie wiem, czy to pozycja do spania:confused::-(, czy co? a już wiele wypróbowałam..
Seeya ja tez się dołączam do odzewu dziewczyn -do roboty kochana:-):-)..Dziewczynka do parki:-)..będzie miała Marysia koleżankę:-D:-D..

My dzisiaj mamy przedostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia - będzie wykładzik o porodzie rodzinnym:-)..

Nie wiedziałam że będzie taki "prorodzinny" odzew:-) No cóż staramy się,co wyniknie-zobaczymy:tak::laugh2:

Mam w domu chińskie bańki-bierze się największą bańkę,smaruje ciało olejkiem, zassysa się skórę bańką i masuje:tak:.Ma to poprawiać ukrwienie,co się z tym wiąże spalanie tłuszczu:-) Trochę bolesne,ale podobno skuteczne;-)

Cześć :-D
Ale mam gadułę od wczoraj ;-) gada non stop, a dzisiaj wyszło mu parę razy baba :tak: Maxwell my dopiero dzisiaj mamy rehabilitację i chciałabym żeby było ok, a jak wyjdzie zobaczymy. Ok zmykam, odezwę się później. Pa

Kochana wielkie dzięki w imieniu solenizanta :)
MAMY W KOŃCU PIERWSZEGO ZĘBA!!!
Bartuś dziś zjadł troszkę marchewki, a trzepało go przy tym że szok, wyglądał komicznie.
Zapomniałam dodać, że Halloween się udało super.:tak:
To świetnie, że wyszła zabawa!! Dużo duszków było?:confused: czy jakie inne stroje dominowały? Pochwal się i wklej Marzenko jakieś fotki!!:-):-)

Czyli zaczęłaś wprowadzać nowe menu Bartusiowi?:-D
gratulujemy ząbeczka :tak::tak:
hah, te pierwsze jedzonkowe próby są świetne :-D

jak minęła sobota, dziewczyny?

Byliśmy wczoraj w Platanie po wkładki laktacyjne i prezent dla mojej mamci na urodziny:tak:..Ludzi w Realu masa..no więc poszliśmy do kasy dla kobiet w ciąży, a tam..znieczulica:wściekła/y::wściekła/y:..specjalnie zaczęłam głośno gadać, że to kasa dla kobiet w ciąży i takie tam teksty, ale wszyscy mieli to w d..:wściekła/y::wściekła/y:..Szok!!
A potem byliśmy na obiadku u moich Rodziców;-):-)..

A Wam jak minęła sobota?? Halloweenowo?:-):-)

Byliśmy wczoraj w Platanie po wkładki laktacyjne i prezent dla mojej mamci na urodziny:tak:..Ludzi w Realu masa..no więc poszliśmy do kasy dla kobiet w ciąży, a tam..znieczulica:wściekła/y::wściekła/y:..specjalnie zaczęłam głośno gadać, że to kasa dla kobiet w ciąży i takie tam teksty, ale wszyscy mieli to w d..:wściekła/y::wściekła/y:..Szok!!
A potem byliśmy na obiadku u moich Rodziców;-):-)..

A Wam jak minęła sobota?? Halloweenowo?:-):-)

no niestety ludzie są zupełnie pozbawieni ludzkich odruchów :no::no:

my wczoraj jak zwykle basenik, a później sprzątanko :sorry2:
kupiliśmy też Bartkowi nocnik, hahah, ale zdziwiony :-D jak go posadziliśmy na nim z gołą dupcią :-D

reklama

Pamiętam,że ja jak byłam w ciąży to musiałam stać w autobusie(a brzuch już miałam ogromny).Niemożliwe co się dzieje w tym kraju:no::wściekła/y:

Kochana wielkie dzięki w imieniu solenizanta :)
MAMY W KOŃCU PIERWSZEGO ZĘBA!!!
Bartuś dziś zjadł troszkę marchewki, a trzepało go przy tym że szok, wyglądał komicznie.
Gratuluję ząbka!!!!Marcheweczkę na pewno polubi:-) Mój ją uwielbia:tak:

A weekend spędziłam u teściowej-niezbyt miło ale trzeba było:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry