reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Hmm jeżeli ten masaż naprawdę wyszczupla to warto dać te 80 zł:tak: może w Zabrzu też gdzieś takie robią.Trzeba by było się dowiedzieć:-)

tak, tylko że mi ta masażytka powiedziała, że jeśli ma być widoczny jakiś efekt to trzeba by chodzić 2-3 razy w tygodniu :sorry: no i najlepiej połączyć to z jakimiś ćwiczeniami i dietą :sorry:
powiedzmy że chodziłoby się 2 razy w tygodniu, to miesięcznie wychodzi prawie 700zł :eek: a to już sporo :no::confused2::eek:

reklama
to chyba już lepiej żeby mnie mąż pomasował:-D zawsze mozna spalić te 300 kcal w przyjemny sposób:tak:
Ja też się pd tym podpisuję:-):-) Sposób tańszy i na pewno skuteczniejszy;-):-D:-D..
Kurcze, chyba odlecę z tym katarem:wściekła/y::wściekła/y:..cały nos już mnie boli..na nic inhalacje, ani herbatki z miodem i cytryną..chyba swoje trzeba odcierpieć:-(:-(..
A co u Was, dziewczyny? Jakie plany weekendowe?;-)

helu ;-)
my już po baseniku, teraz Bartek kima , a ja zaraz sobie kawusię zrobię i jakieś śniadanko wszamam :tak:
na szczęście wczoraj z mężusiem posprzątaliśmy więc dzisiaj mam luzzz :-D
Jutro chyba wpadną do nas znajomi z którymi nie widzieliśmy się 2 lata :szok:

Maxwell, oby katarek jak najszybciej Cię opuścił, zdróweczka.

Witam baaaaaaaaaaardzo dawno sie nie odzywalam , wlasciwie to zaczelam pisac jakos na poczatku ciazy, a teraz moj synek ma juz 3-mce,wiec na pewno nikt mnie nie pamieta. wiec zaczne od poczatku mam na imie Ada mam 20 lat i 3-miesiecznego synka Kacperka. Ciazy nie planowalam ale teraz jestem najszczesliwsza mamusią na swiecie :-Dmam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona;-)

reklama
Witam baaaaaaaaaaardzo dawno sie nie odzywalam , wlasciwie to zaczelam pisac jakos na poczatku ciazy, a teraz moj synek ma juz 3-mce,wiec na pewno nikt mnie nie pamieta. wiec zaczne od poczatku mam na imie Ada mam 20 lat i 3-miesiecznego synka Kacperka. Ciazy nie planowalam ale teraz jestem najszczesliwsza mamusią na swiecie :-Dmam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona;-)

Cześć Ada!!!Fajnie, że do nas dołączyłaś:-):-)..To nasze dzieciaczki będą w porównywalnym wieku, bo moja dzidzia jeszcze troszeczkę i też już będzie razem z nami:-D:-D..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry