reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

Ano niespodzianka:):):):)-może uda mi się ja zrobić..i @ nie spłata mi figla!
W nocy miałam takie uczucie, jakby nadchodziła..bolał brzuszek..od pępuszka..w dół..i ten krzyż.., ale nie ma @-no i doibrze:)Dzis 25 dc ::)

reklama
test postanowiłam (o ile wytrzymam i wcześniej sie nie pojawi -to dopiero pod koniec tyg..albo w przyszłym już)-w sobotę mamy impreze-imieninki i ur taty..i siostry..boję sie,jak wyjdzie nagat.., że mi to humor popsuje..
Cały czas źle sie czuję...a dziś coś zaczęło mnie mdlić..no i wciaz to uczucie jakby miała się pojawić..w srodku jestem potwornie spuchnięta..często siusiam..ale to moze przeziebienie jakieś..bo i sluzik białawy..:(..piersi takie jak przed@lekko powiekszone..ale nie bola..wogóle to takie nwery w sobie mam..i na niczym innym nie mogę sie skupić.....w sumie wszystkie objawy wszelkich niedogodnosci teraz mogłabym podciągnąc pod ciazowe..najlepiej to zatescic za tydz i wsio..o ile na dniach nie przyjdzie@..

wiem wiem..i tak czuję, ze chyba przyjdzie..z dnia na dzien coraz gorzej sie czuję....i nasila sie to uczucie jakby już w tej chwili miała przyjsć..Dziś 25 dc..wiec...a zobaczymy..oby poszła sobie precz..a do mnie wróciła po conajmniej 9 miesiącach

reklama
Zrob test 29dc jak nie przyjdzie wczesniej!! a napewno nie przyjdzie bo jej tu pokazemy paskudzie jednej!!!:):):)
i takie uczucie ze ma juz przyjsc jest naturalne!! ja sie obrzeralam itd wszystko jak na @ w dniu gdy miala sie pokazac apetyt odszedl a przyszly powolutku mdlosci i slabosc!! a piersi , siusianie itd przyszly tydzien przed @ !!!!

Do góry