Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ano niespodzianka-może uda mi się ja zrobić..i @ nie spłata mi figla!
W nocy miałam takie uczucie, jakby nadchodziła..bolał brzuszek..od pępuszka..w dół..i ten krzyż.., ale nie ma @-no i doibrzeDzis 25 dc :
test postanowiłam (o ile wytrzymam i wcześniej sie nie pojawi -to dopiero pod koniec tyg..albo w przyszłym już)-w sobotę mamy impreze-imieninki i ur taty..i siostry..boję sie,jak wyjdzie nagat.., że mi to humor popsuje..
Cały czas źle sie czuję...a dziś coś zaczęło mnie mdlić..no i wciaz to uczucie jakby miała się pojawić..w srodku jestem potwornie spuchnięta..często siusiam..ale to moze przeziebienie jakieś..bo i sluzik białawy....piersi takie jak przed@lekko powiekszone..ale nie bola..wogóle to takie nwery w sobie mam..i na niczym innym nie mogę sie skupić.....w sumie wszystkie objawy wszelkich niedogodnosci teraz mogłabym podciągnąc pod ciazowe..najlepiej to zatescic za tydz i wsio..o ile na dniach nie przyjdzie@..
wiem wiem..i tak czuję, ze chyba przyjdzie..z dnia na dzien coraz gorzej sie czuję....i nasila sie to uczucie jakby już w tej chwili miała przyjsć..Dziś 25 dc..wiec...a zobaczymy..oby poszła sobie precz..a do mnie wróciła po conajmniej 9 miesiącach
Zrob test 29dc jak nie przyjdzie wczesniej!! a napewno nie przyjdzie bo jej tu pokazemy paskudzie jednej!!!
i takie uczucie ze ma juz przyjsc jest naturalne!! ja sie obrzeralam itd wszystko jak na @ w dniu gdy miala sie pokazac apetyt odszedl a przyszly powolutku mdlosci i slabosc!! a piersi , siusianie itd przyszly tydzien przed @ !!!!