reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Byłam, na razie jest tylko widoczny pęcherzyk, za 3 tygodnie idziemy wypatrywać serduszka :laugh:

reklama
Rusalka, dziewczyny mają rację! Idź koniecznie zrób test ciążowy z krwi. To da Ci 100% pewności!
Powodzenia i trzymam kciuki żeby to jednak była dzidzia!!!!

Rusałko - szkoda. Ja jednak mówię "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" i na pewno niebawem ci sie uda. Dzidzia nie bedzie sie stresowac obrona mamy a mama bedzie mogla calkowicie poswieciec sie dzidzi. bedzie dobrze ;D

Mazurek no to oby @ nie przyszla!!! i oby test pieknie pokazal II kreseczki!!! :):)

Rusalko ja ciagle wierze i jestem z toba!zreszta wiesz!! idz na test z krwi lub do gina!!!

Rusałko- poczekamy zobaczymy..;) bądź dobrej mysli :) ja ostanio przechodziłam to samo, testy negatywne, a @ nie było..teraz myslę sobie- jak ma być fasolka to będzie :) i nie trace nadziei!
trzymaj się cieplutko Rusałko!

reklama
Do góry