reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

witam ;)

chciałabym sie przyłączyć do Was ;D
jestem kolejna chetną do zafasolkowania,co prawda to juz trzeci miesiac staran i pudlo,ale..........
wierze ze do wakacji sie uda...
Folik łykam od stycznia.....

Pozdawiam Was wszystkie :-* :-* :-*

reklama
mam nadzieję, że czwarty miesiąc też będzie nasz :-)
Pati, tez łukam folik od stycznia :-)

Trzymam za Was kciuki, no i za siebie też ;D

Witam mile babeczki
ja tez "folikowa"
zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie bezstresowo probujemy, nie testowalismy ani razu wiec jestesmy totalnymi szczypiorkami w temacie!!! ;D

witam wszystkich jestem tutaj pierwszy raz, dopiero wszystko poznaje, bardzo chcialabym dzidziusia, ale nikt nie umie mi pomoc, mam dwo-letnia coreczke i karmie nadal piersia, choc teraz specjalnie robie wieksze przerwy, nadal nie mam okresu, jak myslicie jakie powinny byc przerwy, zeby miec plodnosc? :-[

A ja znowu u was zawitałam. Teraz już tak bardzo serio bo to 5 miesiąc po tabletkach i pierwszy intensywnego robienia baby! ;) jestem tuz przed owulacją i mam nadzieje ze cos uda nam się zrobić!

maja.s Wiesz chyba najlepiej by bylo gdybys przestała karmic! Ale najlepiej zapytaj lekarza, lub polecam testy owulacyjne.

witam ja o swojego drugiegi dzidziusia staralam sie przeszlo rok ale w koncu sie udalo wazne to nie poddawac sie zycze wszystkim powodzenia w staraniu o dzidziusia i oby starania byly owocne ;)

Maja s ja też karmie piersią ale w przeciwienstwie do ciebie miesiączka powróciła zaraz po porodzie.Teraz jestem po dwóch cyklach i nic a byłam pewna ze sie uda .Czy te testy owulacyjne sa drogie?

oliwka29 pisze:
Maja s ja też karmie piersią ale w przeciwienstwie do ciebie miesiączka powróciła zaraz po porodzie.Teraz jestem po dwóch cyklach i nic a byłam pewna ze sie uda .Czy te testy owulacyjne sa drogie?
slyszalam ze ok 50 zl, bo jest ich 5 w srodku dokladnie nie wiem, bo w niemczech jest duzo drozej i maja przyslac mi pozta i czekam i czekam, bo wczesniej pomylili sie i przyslali test ciazowy ;D

reklama
Do góry