reklama
Wszystkim Aniom dużo zdrówka miłosci pieniązków i prezentów..
Co do mam kwietniowych..jej- bardzo bym chciała nia bya..bo jesli teraz nie wyjdzie to lipa..muimy chyba przerwac starania i odłozyć na poł roku ..bo w czerwcu mam obrone no wiec..maj..czerwiec..czy ja wiem..potem trzeba by było moze cos przekładać..a tego nie chce..no wiec..a zobaczymy co będzie
...Treaz liczyłam termin..to jak się uda rodze ok 20 kwietnia
..teść i moja mama sa z kwietnia- baranki- bardzo spokojne ugodowe znaki..a takze panikarze
mnie tam pasuje wszystko
Co do mam kwietniowych..jej- bardzo bym chciała nia bya..bo jesli teraz nie wyjdzie to lipa..muimy chyba przerwac starania i odłozyć na poł roku ..bo w czerwcu mam obrone no wiec..maj..czerwiec..czy ja wiem..potem trzeba by było moze cos przekładać..a tego nie chce..no wiec..a zobaczymy co będzie
Och dziewczęta..oby nam sie wszystkim szybko udało..
!
U mnie niewiele osób wie, ze zaczeliśmy się starac..Podgadują..nawet wczora, ze Polki to teraz mają duze mozliwości..chcą robić karierę poki mogą..i jakoś gdzieś rodzina..i jej model..2=2 odchodzi w zapomnienie..i zaczyna byc modny 2 + pies...smutno mi się zrobiło, bo wiem, ze te słowa poniekąd były kierowane do mnie...bo kazda z siedzacych w towarzystwie osób miała juz conajmniej jedno..coż...Spojrzalam na meza..puścił oczko..Ja chce mieć taki model
- 2+2(ewentualnie3)..+ 2 psy +szynszyl + świnka morska..

..Wracam znad morza kupuję na bank szynszyla..Mieliśmy i chcemy drugiego, ale świadomie sie wstrzymujemy i planowaliśmy kupic sobie dopiero jak ja wrócę..i po wakacjach..(już prawie 2 lata jak poprzedniego nie mamy- a to cudowne i bardzo mądre zwierzę).wiec moze nam się rodzina już niedlugo powiekszy do rozmiarów 2+1 +pies+szynszyl
-Marzę o tym!!!
U mnie niewiele osób wie, ze zaczeliśmy się starac..Podgadują..nawet wczora, ze Polki to teraz mają duze mozliwości..chcą robić karierę poki mogą..i jakoś gdzieś rodzina..i jej model..2=2 odchodzi w zapomnienie..i zaczyna byc modny 2 + pies...smutno mi się zrobiło, bo wiem, ze te słowa poniekąd były kierowane do mnie...bo kazda z siedzacych w towarzystwie osób miała juz conajmniej jedno..coż...Spojrzalam na meza..puścił oczko..Ja chce mieć taki model
Rusałko masz rację z tym majem-czerwcem że są te nasze obrony i różnie mogłoby być. Ja jeszcze idę na początku czerwca na wesele do znajomych i chciałabym się pobawić :
Ale zobaczymy jak to będzie
Mi też jak coś termin by przypadł na ok.20 kwietnia 
reklama
A
Agnezzz
Gość
No i my właśnie ze względu na tą obronę i szkołę w ogóle jeszcze sie wstrzymujemy. A potem się zobaczy