• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam dziewczynki:-)
Malami no jak nic jest druga piękna krecha, więc Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u mnie lipa.... tempka spadła... Co prawda spałam z otwartą buzią, ale jak mój M wstawał do pracy, to się przebudziłam i wydaję mi się,że późniejsze 2h spałam już z zamkniętą... Test mi nie wyszedł .... W ogóle wszystko jest do d... :-(:-(:-(

jutro juz mniej moczu zapodaj na test hehe :P ale powiem CI ze ta krecha jest mega mocna juz teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde !!!!!!!!!! no i bardzo dobrze ze wzięłaś dupka :) @ juz nie przyjdzie :)
ale sie cieszę :)

Malami no to czekamy do jutra rana, albo po pracy zrób jeszcze jeden i bedzie wiadomo juz:) choć ja jestem pewna ze tak jest krecha, bo na fotce wygląda to tak ze po jedna strona krechy testowej jest równa a ta druga sie rozmazała, ta plama nie jest na połowie testu tylko w tym miejscu gdzie ona powinna być, no i plamy by nie było tym bardziej takiej czerwonej jak kontrolna , a plama jest czerwona wiec krecha sie rozmazała i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozia ja tam dalej trzymam za Ciebie kciuki :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& póki nie ma pampersa w majtochach jest nadzieja :laugh2:

Malami- tym bardziej ze plama nie zrobiła sie od kreseczki kontrolnej bo kontrolna jest nienaruszona :)

czesc a zescie sie rozpisaly

MalaMi GRATULUJEEEEEEEEEEEE TO NIE ROZMAZANY TEST A BLIZNIAKI ALE TAK CZY SIAK TO NAPEWNO FASOLA JAK NIC imageskjk.jpg

ale nam sie fasolinek syplo ohohoho ale bedzie wesolo hihiZobacz załącznik 431888

dziewuszki ja mam wizyte na 15.30 i napewno dam znac jak wroce hehe

gosiulek jak juz to Natanek bo Jas to ziec moj od Ilonki heh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ilonko mi termin wg różnych kalkulatorów w necie wychodzi na 8.10.

a jak ty znosiłaś ciąże latem jak było gorąco?

małami krecha cudna, mocna więc po cichu gratuluję. powtórz jutro jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry