• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
no nie wiem właśnie Ilonko kurka nie dociera do mnie ,ale moze to pomyłka jakaś :no: jeszcze zrobie jutro i jak trzeba bedzie to w czwartek,piątek,sobotę ...bo moze jeszcze @ przyjdzie

jak dla mnie to tez ciaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witamy w klubie pazdziernikowych mam ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC CI JUZ TAM NIE PRZYJDZIE !!!!!!!!!!!!!!!! ZADNA @ ALE POWTORZ TEST DLA SPOKOJU

Ostatnia edycja:
kochane jesteście ,wy miałyscie takie piekne testy a mi tu jakies mazidła wychodzą ten test co wogole cały różowy był na początku :szok:

trzymajcie jeszcze kciuki jutro zrobie ponownie i sie okaże,wiec narazie gratki po cichutku ;-)

hej.gifDziewczynki!!!

Normalnie nie wierze!! Tak jak pisała anisiaj mamy kumulację II kreseczek!! :-):-):-) Bo Malami moim zdaniem to jest rozmazana druga krecha do tego bardzo ciemna!! Powtórzysz jutro test i dopiero będziemy się cieszyć!! ;-);-);-)
anisiaj mała pomyłka, mieszkam w Lubinie a nie w Lublinie :-)
zZagubiona trzymam kciuki za wizytę i za wstydzioszka!! :-)

A ja zasuwam na rowerek gubić sadełko!! :-Dodchudzanie-9.gif

Malami jutro zrób rano jeszcze raz test , ale zaczynaj sie przyzwyczajać ze bedziesz znów mamusia :) a tak poza tym jak jutro Ci wyjdzie znów test od razu bierz lutkę albo dupka !!!!!!!!!!!

a właśnie na którego macie dziewczyny terminy na pazdziernik ????????????????????
bo mój synalek jest z 5 pazdziernika :D kurcze i pomyślec ze ja byłam juz w ciąży 3 lata temu :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry