Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no nie wiem właśnie Ilonko kurka nie dociera do mnie ,ale moze to pomyłka jakaś jeszcze zrobie jutro i jak trzeba bedzie to w czwartek,piątek,sobotę ...bo moze jeszcze @ przyjdzie
jak dla mnie to tez ciaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witamy w klubie pazdziernikowych mam ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC CI JUZ TAM NIE PRZYJDZIE !!!!!!!!!!!!!!!! ZADNA @ ALE POWTORZ TEST DLA SPOKOJU
Normalnie nie wierze!! Tak jak pisała anisiaj mamy kumulację II kreseczek!! :-):-):-) Bo Malami moim zdaniem to jest rozmazana druga krecha do tego bardzo ciemna!! Powtórzysz jutro test i dopiero będziemy się cieszyć!! ;-);-);-) anisiaj mała pomyłka, mieszkam w Lubinie a nie w Lublinie :-)
zZagubiona trzymam kciuki za wizytę i za wstydzioszka!! :-)
Malami jutro zrób rano jeszcze raz test , ale zaczynaj sie przyzwyczajać ze bedziesz znów mamusia a tak poza tym jak jutro Ci wyjdzie znów test od razu bierz lutkę albo dupka !!!!!!!!!!!
a właśnie na którego macie dziewczyny terminy na pazdziernik ????????????????????
bo mój synalek jest z 5 pazdziernika kurcze i pomyślec ze ja byłam juz w ciąży 3 lata temu