reklama

Zaczynamy staranka :)

małami- wklej nam zdjęcie jak możesz to ocenimy, bo po mojemu to albo test wadliwy albo tam sie coś dziej ei tak jak mówi Ilonka- wyschnie i będzie kreseczka jak sie patrzy ;)

reklama
Hej Kobitki w ten potwornie zimny dzień. U mnie humor taki sobie z przewagą kiepskiego, pytałam Was wczoraj o miejsce pomiaru, bo mi dziś trochę spadło, ale chyba termometr jest do D..., bo 3 razy mierzyłam i wyszły mi 3 wyniki 36,6, 36,7, 36,8 grrrrrrr
Mierzyłam w ustach bo było mi wygodniej, ale nie wiem czy nie zmienię i termometru i miejsca.
Malami nie denerwuj się na razie, test musiał być do tego samego co mój termometr... Trzymam za Ciebie bardzo mocno i depczę Ci po piętach hihhi
Ilona Ty pisałaś, że brałaś luteinę, przepisuje Ci ją lekarz? Ja dziś robiłam rano prolaktynę i progesteron ( kobitka tak mi rewelacyjnie pobrała krew, że nie zdążyłam się zestresować) wyniki mam dziś po 15. I tak sobie myślę, że jeśli będzie za mało progesteronu to może powinnam wziąć? kurde tylko do lekarza to jakiś kosmos się dostać!
Brałyście kiedyś na własną rękę dupha lub luteinę?

Zagubiona
czekamy na wieści czy przydadzą się kiecki ;))))

Po tym dzisiejszym spadku temp, nie mam za wiele nadziei, że się udało, więc jeśli możecie trzymajcie kciuki,może stanie się mały cud?...

domiśka tak luteina jest na recepte, jesli byś miała za niski progesteron to warto ją brać po owu juz, bo u mnie to była przyczyna ze roniłam ciągle a jak gin mi dał luteinę od połowy cyklu to zaszłam jeszcze w tym cyklu i jest OK, także jak coś idz do gina i pokaz wyniki i moze wtedy da , jesli wyjdzie za niski progesteron !!!!!!

Malami a ja mysle ze bedzie jednak ta druga krecha:tak: tylko test cie w niepewnosci chce trzymac...po twoich objawach czekam na dobre wiesci....wpadne pozniej i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

A więc test wygląda tak T.jpg

Ostatnia edycja:
Małami dla mnie to ta druga krecha sie rozmazała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tak gdzie powinna być krecha JEST tylko ze sie rozmazała !!!!!!!!!!!!!
a wiec GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!

a nie mówiłam, :D

reklama
Domiśka- ja brałam lutke na własną rękę, ale już po teście ciążowym okazało się, że delikatnie plamię i koleżanka odsprzedała mi jedno opakowanie. Później poszłam do gina na wizytę- zapomniałam mu powiedzieć o lutce, a ten przepisał mi dupka. Skonczyłam najpierw lutkę i zaczęłam brać dupka. I póki co jest gites- tak mi się wydaje, ale jutro na wizycie mi sie potwierdzi ;)

Malami- zatestuj jutro od rana ponownie. ;) trzymam kciuki. właśnie obejrzałam zdjęcie- po mojemu też druga krecha jest- tyle, że się rozmazała. powtórz test i będziesz miała pewność ;)

Zagubiona- melduj po wizycie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry