Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam sie
Jejkuś a tak miałam nadzieje jeszcze ze wszystko skonczy sie jednak inaczej- szczęśliwie
dla Madzi malutkiego aniołka
[*] :-( ryczeć sie chce !!!!!!!!!!!!!!!! :--------(
Jackowski czuje ze niebawem zarzuty bedą postawione 2 osobą, matka i ....??????? to dopiero zagadka ale mam nadzieje ze nie ojciec !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki wow konczę dziś 14 tydzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby tak było wszystko do konca dobrze jak do tej pory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja rowniez sie witam i zmykam do pracy,w sprawie Madzi to brak słów poprostu....jedno jest pewne..ta matka jak dla mnie-nie jest normalna...no chyba ze naprawde byla w jakims szoku..no nie wiem...moze lepiej nie oceniac poki nie dokoncza sprawy..nie wiem jakbym sie zachowala w takiej sytuacji(wypadek nawet)i nie chce wiedziec...czekajmy na final tej sprawy..ok,to ja zmykam,milego dnia dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na prawdę jak czytam to wszystko, to aż się chcę powiedzieć:"Przywrócić karę śmierci", choć jestem przeciwna, ale szlag mnie trafia, bo tu każda z nas walczy o swoje maleństwo, a tu jedna z drugą takie rzeczy robią... U tej od Madzi, to być może wypadek, ale tej drugiej co betty wrzuciła link to normalnie kudły bym powyrywała, smołą oblała i pierzem obrzuciła !!!!! Aż mi się ciśnienie z rana podniosło !!!!
Dzien dobry:-) troche pospalam ale koniec lenistwa bo dzisiaj moja kolej na sprzatanie domu
U mnie dzisiaj tempka w dol no juz k...a m.c nie wiem co jest grane lutka na razie lezy i co brac czy nie brac ...oto jest pytanie