• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

No to ciężaróweczki prosimy o masę fluidków :) bo za niedługo zaczniemy wszystkie testować ja to nawet z Katy jestem umówiona na "wspólne" sikanko :tak::-D

reklama
Lori ok dzia ;) tylko ciekawe kiedy owu sie pojawi ufffff
Aniabuchowicz no to umowcie sie jeszcze na konkretną godzine hehehe i oby były plusiki ;)))

zmykam dalej tyrac hehehe i obiadek zaraz
buuzialki :**

Witajcie wpadam na chwile sie przywitac i nadrobic Wasze pogaduchy :-) i zabieram sie dalej za robote - torcik dla tesciow na jutrzejsza rocznice czekoladowo smietanowy z truskawkami :-). Chcialam Wam wkleic moja kruszynke z wczorajszego badania ale jakos nie chce wejsc :-(

dzieki dziewczynki ale ja jakos nie wierze w moja fasole w tym cyklu :-(
katy ciasne ubrania? teraz takie proszki sa kijowe ze ubrania sie male robia ja tez mam taki proszek hihi :-)
marta i co skusilas sie dzis na sikanca?

Małami tak jak napisała Lorellain ja czekam do skoku i drugiego dnia po skoku temp zamierzam wziąć lutkę:-)

Katy wiem wiem,sprawdziłam pod wykresem Rozi:-).
Ja szukam w szafie ale nic nie znajduję he he. Muszę wybrać się na zakupy czego nie cierpię:angry:

Musimy też kupić fotelik samochodowy dla córki na wiek 6 lat, nie wiem na co się zdecydować :zawstydzona/y:

Bobo głowa do góry, jeszcze @ nie ma:tak:

Ostatnia edycja:
My już po spacerku,zimno okropniaście z czerwonymi nosami wróciliśmy do domku.
Mózg mi się przewietrzył i pomału dociera do mnie że są dwie krechy,ale mojemu M jeszcze nic nie powiem zrobię jeszcze jeden teścior jutro rano i dopiero wtedy wrzucę mu go do skrzyneczki z narzędziami:)
Dziewczyny dziękuję raz jeszcze i śle całą chmarę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry