• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzięki Dziewczynki że trzymacie za mnie kciukasy :-D

zmykam na chwilkę będę później muszę do plusa iśc bo coś mi się z telefonem stało

Ostatnia edycja:
Bobo spojrz na moj wykres no wlasnie te minusy to sa testy z alegro te czule a plusiki to juz z apteki :-)

Rozia na 5 min drzemke moge sobie pozwolic wystarczy ze zamkne oczy na chwilke i to wystarczy :tak:

Silene - gratulacje!!!

Jane
- wykresik śliczny i to u ciebie dopiero 10 dzien po owu to za wcześnie na test ... zrób dopiero za 2 dni a to i tak będzie na 2 dni przed terminem @ ... tak na prawde to moze dopiero wczoraj było zagnieżdżenie a wtedy trzeba 48 h żeby była wytwarzana beta i conajamniej 24 h żeby była w moczu

reklama
losiczka ale jaja z tym testem. ciekawe czy u innych tez nie wykryl ciazy a byla? niby 10uml wiec powinien szybciej wykryc ciaze niz ten z apreki? a ten z apteki o jakiej czulosci mialas?
wlasnie szukalam na allegro tych testow i nie moge ich znalezc od tego sprzedawcy. ma on testy ale inne a tych nie ma, albo mi juz na moje oczy padlo ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry