• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

marta jak Cie korci to siknij a testy mozesz zakupic i one zaraz przychodza mi np przyszly na drugi juz dzien je mialam :-)
jane piekna tempka ja trzymam kochana &&&&&&&&&&&& za dwie krechy !!:tak:

reklama
marta dziewczyny mi daly linka do tych testow. sa te czule i kosztuja 1zl jeden . przesylke mialam juz nastepnego dnia. niestety linka nie pamietam ale jak poprosisz ilonke lub inne dziewczynki to powinny dac Ci namiary

Roza tak to był pierwszy cykl z luteiną !!!!! tylko ze ja miałam problem z progesteronem i u mnie sie ciązy nie trzymały, bo ona tez pomaga w zagniezdzeniu ale z zagniezdzeniem nie miałam problemów,

Ilonka pamiętam o Twoich problemach:tak: ale dla pewności pytam:-)

Ja się zastanawiam czy nie przesadzam z tą krótką fazą fl? dziś temp trochę skoczyła i zobaczę czy jutro się utrzyma to wezmę luteinę, ale mam mieszane uczucia co do tego:-(

Znowu post pod postem:angry:

reklama
Silene bedzie wszystko dobrze kochana ale jak mozesz to zalatw sobie jakis wspomagacz. A mnie spanie dorwalo :sorry2::sorry2::sorry2:

Marta a ja kupilam 13 testow wszystkie wysikalam i negatywne wiec sie smialam ze felerne mi sprzedali hi hi jak sie tamte skonczyly to apteczny wyszedl pozytywny he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry