• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

salatka zrobiona :-) tak sie rozpedzilam z iloscia warzyw ze wyszlo mi 5 misek salatki hihi :-) no ale daje jej gora 2 dni i nie bedzie bo wszyscy lubia a maz to dzwonil z roboty i dopytuwal czy juz zrobilam hihi zarlok jeden :-)
katy to kiedy sikacie? wczesniej?

reklama
Witajcie,

wróciłam właśnie ze szkolenia, a razem ze mną @ Trochę mnie to smuci - wiadomo ze względu na staranka, a trochę cieszy, bo to znaczy, że moje cykle wracają do normy po tabsach i ten trwał tylko 37 dni (wcześniejsze nawet 60). W związku z tym biorę się za ostre mierzenie tempki i tu pytanie do Was specjalistek brzmi:
- jaki termometr kupić w aptece (w żadnej nie mają owulacyjnych, tylko na zamówienie albo przez net, a już nie chcę czekać)
- chcę mierzyć rano, zawsze o 6.30, bo wtedy wstaję - czy poza tym coś szczególnego powinnam wiedzieć?

Katy - urodzinowe sto lat i dużo dobrych wieści Ci życzę ;)

nie byłam tu raptem dwa dni, a Wy tyle naprodukowałyście ;)

Ostatnia edycja:
ja wlasni o tym czytalam ale kurcze jak sie widzi w amerykanskich filmach to nie ciezarowka je organizuje a jakos dziwnie prosic by ktos to zrobil, a osobiscie nigdy nie bylam na takim i nie wiem co i jak heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry