• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

wczoraj szukalam ale same takie apartamenty widzialam albo kwatery gdzie warunki nie bardzo. moze jeszcze poszperam i cos sie znajdzie :-)
marta kupilas te testy na allegro?

reklama
zagubiona - cóż ja Ci moge powiedzieć ... chciałabym takie mieć, ale ja osbiście nigdy nie byłam i chyba koleżankom to nie przyjdzie do głowy żeby zorganizować .... ale może jakoś rzuce hasłem niby mimo chodem hihi :-p

martaSx- to trzymam kciuki:) ale sie ciesze ze zostalo mi do wyczekawiania juz tylko 4 miesiace i 4 tygodnie , lepiej brzmi niz 5 miesiecy hehe ten suwaczek tak powoli mi sie przesuwa hehe

bobofrutek-wiesz co ci powiem ze to normalne ze czuejsz na @ bo organizm jeszcze mysli ze pogoni zarodek ale da rade :) trzymam kciuki , wszytskie dziewczyny co im sie udaje po in vitro maja na poczatku wszytsko jak na @ :)

Jak liczę sobie w kalendarzu i jeśli mam owu 11-12 dc to już jestem 13- 13 dni po ale jeszcze poczekam :/ eh czemu MY które chcemy to tak trudno to przychodzi, tyle czekania i tej niepewności ....

reklama
joweg dziekuje Kochana ale u mnie naprawde nie ma szans juz na fasole. nie czuje jakos jej hihi.
a co u Ciebie? jak maz?
marta to tescior Ci juz powienien wyjsc :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry