• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo jeszcze nie swietuje a chwilke mnie nie bylo bo musialam wszystko na stolach poustawiac itp
troszke siebie ogarnelam a teraz robie kolo wlosow
my z Ania planujemy testowanko 18 w sobote....no zobaczymy czy szczesliwe bedzie to podwojne siurniecie :-D
Zzagubiona Baby shower....super sprawa:tak: a ktos w koncu musi ten zwyczaj w Pl zapoczatkowac:-)

reklama
marta ano taki ten świat pokręcony, ale nam też się w końcu uda:-)

Cześć joweg, jak tam Twoje egzaminy?

bobo Ty pesymistko, nie marudź tylko pokornie czekaj na dzień testowania :)

Ja wyprawiłam męża do pracy i mam kompa dla siebie :-)
Fajna sprawa z tym przyjęciem, może zorganizuję dla koleżanki... :-)

hej dziewuszki a ja sobie przysnęłam ponad 4h :szok::szok:
masakra jakaś :baffled:
Joweg witaj kochana co tam u was??
mam tyle do zrobienia ale mi się nie chce!!!!!! a to baby shower to fajne :) Katy ja ci zorganizuje :tak::tak::tak:

bobfrutek-dzieki ze pytasz , jakos zyje hehe w sumie czuje nadzywaczjk dobrze :D daje mi tylko popalic hehe :D ja juz niemoge sie doczekac tego cholerengo lipca ale mysle ze teraz niedlugo szybko czas zleci jak beede robic prawko i remontowac domek :)

rozia- calkiem zapomnaiam napisac :) bylam druga z najlpeszych hehe :)
aniabuchwicz-hej aniu dalej czekamy na tze kredyt juz kurcze 3miesiace , dugo to wszytsko trwa :/ ale ponoc w przyszlym tygodniu juz mamy dostac kase , do notariusza i remont zaczynamy pelna para bo niemamy juz czasu :/ do konca kwietnia musimy sie z tad wyprowadzic:) a jak u ciebie ?

Joweg u mnie dobrze właśnie zaczęłam 2 tyg urlopu a dziś przespałam pół dnia;/
czekam tydzień do testowanka i zobaczymy teraz żyje od owulacji do owulacji ;) sama wiesz jak to jest siedzisz i czytasz masę informacji z neta od razu wpajasz sobie wszystkie choroby :rofl2: właśnie czytam o preparacie MACA
pozdrawiam kochana:*

ania ja mam tak samo jak jestem w pracy to tak nie myślę, ale jak tylko jestem w domu to przy necie ciągle ślęcze i szukam różnych info, sama sobie wmawiam objawy ciąży itp. ale od wtorku wracam do pracy :/ i prawdopodobnie po 10 g będę chodzić. Więc tylko wieczorami będę do Was zaglądać bo w pracy nie mam kompa ...

reklama
no to ziarno bociankowej imprezki zasialam hehe mezusiowi na gadalam ze chce poszlam troche na ploty do cioci byla tam mama 2 kuzynki tez im nagadalam ze mogly by zrobic ciotka zaczela sie smiac ze moglam powiedziec ze prezenty chce a nie impreze hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry