• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg haha kazde wytlumaczenie jest dobre ale niestety nie w tym cyklu nie mi teraz fasola dana
marta mi z aniolkiem udalo sie prawie od razu bo miesiac musialam po tabsach dojsc do siebie a pozniej w drugim cyklu juz byla fasola.
mam nadzieje ze teraz tez szybko fasolne :-)

reklama
bobo a ty mierzysz tempkę?? z tego co pamiętam załóż sobie konto na enper :) będziemy miały podgląd co tam u ciebie słychać wtedy przynajmniej wiemy który masz dzień i całą resztę :)

Zzagubiona ty szczęściaro !!!!!!!!!!!!!1

ania teraz sobie ot tak mierzylam ale nie bralam tego na powaznie bo zaczelam sobie mierzyc jakis tydz temu. moj termomert cos skopany i musze kupic nowy bo nawet mi i mojemu mezowi pokazuje jakies dziwne niskie tempki. a co do konta na enpr to pomysle moze za 2 cykle po teraz wyjezdzam wiec nie mam staranekk niestety :-(

bobo no ale ja i tak trzymam kciuki,żeby te Twoje pesymistyczne myśli okazały się błędne:-)

Ale się nakręciłam z tym przyjęciem bociankowym... Już zaczęłam je planować:-)

Hej już wróciłam :-)
Losiczka ja tez mam teraz 7 cykl więc może się uda dla ciebie była to szczęśliwa siódemka
Zagubiona takie przyjęcie super sprawa ale u nas w Polsce jeszcze mało znane
Bobo pamiętaj że dopóki nie ma okresu jest nadzieja:tak:
A własnie co z Piąteczką powiedziała mężowi jaka była reakcja i jak jej m się w ogóle się czuje ale nie wiem co się stało bo chyba mi umknęło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry