• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg ciezka sprawa z tym. ja kompletnie sie nie znam wiem ze myslslam ze bede miala problemy z zajsciem bo mialam torbiele jajnika kilka operacji no ale ja widac zaszlam bez problemu, ale niestety nie utrzymalam dzidzi.
kochana ja wiem ze nam wszystkim sie tu uda i jeszcze bedziemy wspominac jak bylo podcas staranek hihi :-)

reklama
aga1402-wiec trzymam kciuki za Ciebie :) fajnie tak w walnetynki ja mam dzien po imieninki hehhe musze cos kupic dla mojeog mezulka ale niemam kompeltnie pomyslu co:) widze ze starasz sie o 3 dziecko tak ?:) my tez chcemy miec 3 ale zobaczymy jak to bedzie , obysmy wogole jedno mieli to juz sukces w naszym przypadu :)

bobofrutek ja tutaj an forum na dobre zostaje bo chcemy miec 3 dzieci :) po tym in vitro jak sie nie udalo to tez mialam wlasnie torbiele ale to niby normalne i sie same maja wchlonac :) u meza sperma superr ale zamrozona a ja niby mloda i zdorwa , ale wydaje mi sie ze tak musialo byc i tyle :) przyjdzie i na mnie kiedys kolej :)

scoti widziałam w tabelce że mam na dziś termin @ ale to była zanim zaczęłam brać lutkę. Bo gdyby nie ona to pewnie bym dziś lub jutro dostała @. Ale nie ma jej i nie czuję na razie żeby miała przyjść:))) temp. też wysoka więc jestem dobrej myśli. Gin. kazał mi testować w poniedziałek ale ja nie mogłam się powstrzymać:-p

joweg trzymam kciuki jak wszystkie tutaj za Was, jesteś taka młoda a już tyle przeszłaś w życiu, że na prawdę Ci się fasolka należy!!!

aga mi dzisiaj lorelain pisała, że od zagnieżdżenia trzeba 48 h żeby była wytwarzana beta i co najmniej 24 h żeby była w moczu.

aga to jak jutro siknies daj nam od razu znac Kochana bo bedziemy ciekawe wyniku :-)
joweg ja wierze ze beda dzieciatka sliczne i zdrowe i kazda z nas doswiadczy cudu maciezynstwa :-)

Joweg tak o trzecie, mam już parkę w domu. Na pewno się doczekacie maluszka. Trzymam za ciebie kciuki i tak jak napisała ci Bobo masz w nas wsparcie i przyjaciółki do których zawsze możesz napisać:-D
Bobo na pewno wam napisze jaki wynik.

Ostatnia edycja:
bobofrutek niema innej opcji :) a ty kochana iel masz lat jesli mozna wiedziec ?
aga1402- dziekuje !!!!! dobrze ze was mam :) pomagacie mi w moim dlugim oczekiwaniu :) nom i ciesze sie razem z tymi ktorym sie udaje i z tymi ktorym sie nieldugo uda :) a w lipcu i mi sie uda , wierze w to :)

bobofrutek-ja mam w kwietniu 21 a maz pod koniec lutego 24 a czuej sie juz tak staro ja nie wiem co w nocy sie budze i slysze jak moj zegar biologiczny tyka to juz naprawde jakas opsesja heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry