• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

kochana ja jak poronilam to nic nie czulam dlatego tez z martwa ciaza tyle lazilam pozniej lekki sluz rozowy sie pojawil i wlasnie w taki sposob sie dowiedzialam. poronienie to krwawienie tak mi sie kojarzy a jak widac nie zawsze tak jest
musimy byc dobrej mysli ze bedzie dzidzia piekna i zdrowa, zamartwianie sie Kochana nic nam nie da moze tylko pogorszyc a nam to nie wskazane :-)

reklama
bobofrutek-a mialas skrzepy ? bo ja nigdy nie mialam tylko ten jeden raz jak sie nie udalo :( pewnie trza myslec pozytywnie mam jeszcze 3 morozaki a moze akurat nastepnym razem wyjda nam trojaczki hehe ?:) kto wie :)

jesli chodzi o poronienie to lecial mi rozowy sluz pozniej jak juz w dzien zabiegu dali mie tabletki dowcipne na wywolanie poronienie i roztwarcie szyjki macicy to plamienie ustalo pozniej znow lekkie brazowe bylo ale naprawde lekkie inne laski krwawily jak glupie a ja nic pozniej byl zabieg po zabiegu mialam skrzepy ale to normalne bo macica byla ruszana i sie oczyszczala. skrzepy nie sa u mnie nowoscia podczas @ zawsze je mam.

bobofrutek - od czego to zalezy? ja nigdy tak nie mialam :( wogole skape okresy mam po 2-3 dni a wtedy 9 dni sie ze mnie lalo normalnie :( ahhhh ja juz zasypiam :) dobranoc mykam spac powoli dobranoc bobofrutku :* i do jutra :)

smieszne zdjecie zabawne dowcip kawal.jpg :-)

ale naprodukowałyście dziś

Silene - witaj z powrotem córko marnotrawna!

joweg - Ty młoda dziołcha jesteś (młodsza od mojej córki)!!!! przestań sobie wkręcać, że już tak staro się czujesz

Katy - wszystkiego najlepszego!!!! efektywnego sikania!!!!

Witam mroznie brrrrr..... znowu mrozy :-(

Ale mam ochote na buleczke z dzemem truskawkowym :-p:-p:-p sklep otwieraja za godz ale poczekam cierpliwie :-p:-p:-p

Milego dnia dziewczynki . Jeszcze 2 torebki mi zostaly do uszycia :-( musze ale mi sie nie chce :-(

A to dla testujacych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry