• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczyny jestem wreszcis skonczylam :-):-):-)

kochane gratuluje BLIZNIAKOW i II kresek oraz witam nowe staraczki wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobic was ;p

a to moje nowe wypociny hehe DSCN4603.jpg w kwiatkach beda diamenciki jakies tylko najpierw musze kupic ;p

reklama
Hej:-)

Zagubiona dalej dziergasz cudeńka widzę:-)

Scotland ojej biedna mała, jak dzieci nam chorują to przechlapane, wysoka gorączka:no:

Rozia no ładnie skoczyła temp. Ja żeby mieć pewność że ruchami języka i spanie z otwartą buzią nie zaburzyło temp przeniosłam się na dół he he:laugh2:

Gratulacje dla Silene tylko szkoda że sama się nie pochwaliła. Szok normalnie:szok::szok: druga ciąża bliźniacza:-)

Asiczka kurka jest spadek:no::no:

Agnes chyba uwielbiasz pomidorową:-D:-D

scoti a moze mala ma zapalenie ucha..a wtedy jest wysoka goraczka..,dobrze ze wam dali antybiotyk..bo tutaj to rzadkosc ..,zdrowka dla cory :tak:
zagubiona zdolna jestes..ja nawet nie wiedzialabym ,jak sie do tego zabrac..a i z cierpliowscia u mnie ciezko :zawstydzona/y:
asiczka co to za spadek ??:wściekła/y:
marta dobrze zrobilas idac na L4,stres w ciazy jest niepotrzebny
agnes a ty jak sie czujesz ??
losiczka ale byloby super,jak bys miala 2dziewczynki :-D..tak dlugo wyczekane,wystarane..kiedy masz usg ??:-D

zagubiona kurcze no masz zdolności no i przede wszystkim cierpliwosc!!!!ale jak mowia cierpliwosc popłaca;-)
ja jednak w czwartek ide do gina bo cos nie bardzo sie czuje i lepiej niech sprawdzi czy wszystko ok

Agnieszko ja ci chyba jeszcze nie gratulowalam...:zawstydzona/y:,..gratulacje kochana,niech maluszek zdrowo rosnie !!!
co ci jest ?? jak sie czujesz..??? bedzie dobrze &&&&&&&
zagubiona u mnie z ta cierpliwoscia to bywa roznie..ale przy takich robutkach recznych,nie dalabym rady..szacun ;-)

Domisia umowy jeszcze nie podpisałam ale prawnik mówił, że moja umowa jest prawomocna i nie mogą mnie zwolnic choćby nie wiem co i że bez prawnie dają nam nowe umowy skoro powinniśmy dostać tylko aneksy.
Lori jak się czujesz bo już się martwiłam?
Zzagubiona super po prostu zaskakujesz :tak:

reklama
zagubiona przecudne te twoje wydziargane sukienusie:))no cuda:))zaarazilas mnie i mam ogromna chec nauczenia sie szydelkowania,skad bierzesz pomysly???wogole to jak sie uczylas obslugi szydelka:szok::-Dhih

kochane u mnie niestety dupas bladas:((((chyba zaczynam plamic wiec cykl prawie zakonczony:((((pewnie juto @ sie rozkreci...ale...co nas nie zabije to nas w zmocni,jakos tak sie pozytywnie nastawiam:)))fajnie chociaz ze po tej luteinie wkoncu jakos normalnie ten cykl wyglada,pewnie 31 dni bedzie a nie 47:szok:to juz roznica...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry