• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
scoti no najwazniejsze zeby czesto pila chociaz po lyczku i niech porozbierana bedzie chwilke zeby sie wychlodzila troszke,biedny maluszek:(nie ma nic gorszego jak chory babelek,serce pęka na sama mysl:-(

aga gratuluje:))))śliczniutka ,widoczna druga kreseczka:)))))szczesciara:)))):-Dno to 3ie dzieciatko w drodze:)))super:)

Ostatni okres 01.02.2012 termin mi wychodzi na 7 listopad.:tak:
Bałam się go zrobić rano i zrobiłam dopiero popołudniu ale jest.:tak:
Dziewczyny to jest święta prawda że ten wątek sam zapładnia, jak to kiedyś Ilonka powiedziała:-D
Niezły wysyp fasolek w lutym

Aga gratulacje!!! przeczucie nie myliło:-)

Marta po zwolnienie raczej co miesiąc musisz chodzić, ale dobrą decyzję podjęłaś,nie będziesz się stresować:-)

Scotland ale gorączka!!! Biedactwo:-(

scoti tak mialam zmien w tabeli na 27 marzec
asiczka w google szukam inspiracji a nauczylam sie z youtube na utalentowanych jest filmik jak zrobic sukienke chyba na 3 str i od tego sie zaczelo pozniej inne filmiki ogladalam i robilam

co do wizyty to niunia sobie rosnie slicznie szyjka jest w dobrym stanie nic sie nie dzieje pesar spisuje sie

DSCN4624.jpg a to moja ksiezniczka w 4d

Aga GRATULACJE KOCHANA II krechy jak byk widać :tak:
zzagubiona fajowe to 3d wszystko widać ;-)
A mi się przysnęło :szok:

Roza ja jak mam do nich dzwonić to na samą myśl nogi mi się trzęsą ze strachu i od razu mam rozwolnienie masakra tak oni ludzi zastraszają, mam dwie koleżanki takie w porządku z pracy i one mi dzwonią i mówią czy coś tam gadali na mnie czy coś ale obydwie stwierdziły tak jak Wy że bardzo dobrze zrobiłam. Tylko M mówi, że jak my sobie poradzimy z moją marną pensją, bo przecież premię miałam na lewo i to uznaniową więc teraz na pewno jej nie dostanę :-(

A i jeszcze wiecie co mam schizę że dziś pójdę a gin mi powie że tam puste jajo jest takie mam myśli :-(

Ostatnia edycja:
Aga GRATULACJE KOCHANA II krechy jak byk widać :tak:
zzagubiona fajowe to 3d wszystko widać ;-)
A mi się przysnęło :szok:

Roza ja jak mam do nich dzwonić to na samą myśl nogi mi się trzęsą ze strachu i od razu mam rozwolnienie masakra tak oni ludzi zastraszają, mam dwie koleżanki takie w porządku z pracy i one mi dzwonią i mówią czy coś tam gadali na mnie czy coś ale obydwie stwierdziły tak jak Wy że bardzo dobrze zrobiłam. Tylko M mówi, że jak my sobie poradzimy z moją marną pensją, bo przecież premię miałam na lewo i to uznaniową więc teraz na pewno jej nie dostanę :-(

kochana dobrze zrobilas,no a z finansami to wiadomo ze zawsze lepiej jak dwie pensje sa,ale przeciez cos napewno bedziesz dostawac,a najwyzej pasa zacisniecie i jakos przetrwacie...moze m jakies nadgodzinki sobie zalatwi?;-)najwazniejsze teraz twoje-wasze-zdrowko:)))wiec glowa do gory i nie martw sie na zapas:)

reklama
Aga gratuluje !!! :happy:
Zagubiona ale wyraznie widac w tym 4D,z roku na rok coraz lepsza technika:-D..,sliczna corcia :tak:
Asiczka duzo krotszy cykl..a to oznacza,ze szybciej bedziesz mogla rozpaczac nowe staranka ;-)
Losiczka a ja ci mowie,ze ty masz pod serduchem corcie :tak:;-)
Scoti wysoka goraczka,ale przy zapaleniu ucha to normalne :tak:,a chociaz oklad na czolo..czy nie da sobie nic polozyc?..dawaj jej duzo pic i zbijaj goraczke.na moje dzieciaki jak byly male dzialal tylko nurofen..nic innego nie zbijalo goraczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry