• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Aga gratki kochanie!!!!!no to nas coraz wiecej
Scoti włóż ja na chwile do letniej wody miu tez tak lekarka radziła i podobno przechodzi...a ja na zbicie tempki daje nurofen dla dzieci zawsze mojemu przechodzi.zdrowia dla malutkiej!!!

reklama
Dziewczyny czy gin wypisze mi zwolnienie na 2 m-ce czy co miesiąc trzeba iść jak to wygląda?
Scoti to faktycznie bardzo wysoka temperatura

- ja mam od wizyty do wizyty pomimo tego że wiem że juz je mam do końca

Zobacz załącznik 442051To mój dzisiejszy test zrobiony półtory godziny temu

- ogromniaste gratulacje!!!!

scoti tak mialam zmien w tabeli na 27 marzec
asiczka w google szukam inspiracji a nauczylam sie z youtube na utalentowanych jest filmik jak zrobic sukienke chyba na 3 str i od tego sie zaczelo pozniej inne filmiki ogladalam i robilam

co do wizyty to niunia sobie rosnie slicznie szyjka jest w dobrym stanie nic sie nie dzieje pesar spisuje sie

Zobacz załącznik 442077 a to moja ksiezniczka w 4d

- śliczna księżniczka !:tak::tak::tak:

właśnie mam mega zgagę, wszystko czuje w gardle, gorąco mi brzuch, nic mi sie nie chce i odliczam czas kiedy Mati pójdzie spać i wreszcie będzie cisza. Ah bo głowa też mnie boli. Wymiotowałam dzisiaj tylko jakieś 5 razy nie wiadomo czym bo nie jedzeniem bo co zjem to dzieci ze mnie wyciągają i ja juz po godzinie nie mam czym wymiotować i tylko się męczę. A ty jak się czujesz?

A generalnie dobrze też odkryłam co to zgaga bo nigdy wcześniej jej nie miałam, nadal boli mnie jajnik lewy i w nocy nie mogę spać bo mi duszno za to po południu odsypiam, dziś nie spałam od 4 bo się tak tą pracą denerwowałam :-(
Ubieram się do gina później sie odezwę jak przyjdę i wkleję zdjęcie z usg jak dostanę ;-)

cześć Dziewuszki :-) Ja już po pracy:-) Jeszcze jutro i w końcu wolny dzień :-)
Aga gratuluje i po cichu zazdroszczę :-)

Scoti bardzo mi przykro:-( Mam nadzieję,że mała szybka wróci do zdrowia.

zZagubiona szalejesz:-) A miałam pisać dziś gdzie jesteś, bo się nie odzywałaś dłużej i się martwić zaczęłam, no ale jak jesteś, to ok:-) A sukienka jest super:-)

Marta bardzo dobrze zrobiłaś, musisz odpoczywać i nie stresować się..
Lori biedactwo, ależ Cię te Twoje maluszki męczą...:-(

A KAty znowu się ukrywa ??

no ja też tak mam, zwłaszcza,że ostatnio mam taki grafik,że padnięta jestem po pracy i mi się po prostu nie chce... :-(

A w ogóle mam ochotę na coś dobrego do jedzenia, ale nie wiem na co :-( najlepiej,żeby się szybko robiło, ma ktoś jakiś pomysł?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry