• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dzieki rozia:) nie wiem co grane ale nagle moj maz czuej sie swietnie , jutro jedzie do lekarza zrobi mu krew wiec bedziemy wiedziec gdzies w piatek co z tym jeog hcg czy dalej rosnie czy co...... wymioty ustaly , apetyt wrocil sama nie wiem co mam o tym myslec ale to chyba po tej VitaBiosa co mu kupilam ...

domyślam się,że się martwisz, niestety nie przeskoczymy pewnych rzeczy i trzeba czekać na wynik badań... Wiem,że to trudne, dlatego jedyne co to mogę Ci tylko powiedzieć,że zawsze do nas możesz wpaść i się wygadać, wypłakać, a my wysłuchamy :-)

Kochane moje ja już po wizycie, następną mam 27 marca i mam zwolnienie na miesiąc, dzidzia ma 4 minimetry i to jest 6 tydzień :-D wszystko dobrze w ogóle rewelacyjny lekarz :tak:Zobacz załącznik 442144

i mam moją firmę w nosie nie będę się stresowac i już :-D

Ostatnia edycja:
hej w końcu nadrobiłam... uf zajęło mi to trochę czasu.
A teraz muszę coś popisać bo kilka tematów się przewinęło przez ten czas:tak:

Wiem, że może wam się to dziwne wyda ale ja uważam, że martwienie się mężczyzn o przyszłą pracę i finanse jest jak najbardziej normalne. Fakt martwienie się że zona przytyje w ciąży to zwykłe chamstwo ale martwienie się o zapewnienie bytu rodzinie to chyba oznaka dojrzałości i odpowiedzialności. Mój m na szczęście w tym względzie jest w porządku.

axa fajnie że się pokazałaś:tak: zaglądaj częściej. Szkoda że masz mdłości ale cóż tak bywa...

ania ja też bym chciała porcelankę tulić i nawet jeżeli miałabym całe 9 miesięcy to robić to bym mi to nie przeszkadzało.

karolina ja wczoraj hot –doga z Orlenu zjadłam:-D uwielbiam je, a co do wybudowania domu za 350 tyś to się zgodzę, że można ale jak masz już gdzie go postawić bo nie zapominaj, że trzeba jeszcze mieć ziemię. Z tego co ja się orientuję to Ty masz już działkę?? I jaka historia!!!! Dobrze, że wszystko się skończyło szczęśliwie i jesteś zdrowa.

Co do czynszu to ja płace ok 130 zł. Sami sobie gazem ogrzewamy i płacimy wodę ale jestem zadowolona bo mam nad tym kontrolę.

Ja też uwielbiam targi ale powiem, wam że w Polsce nie ma takiego zwyczaju bo dużo pamiątek i wartościowych rzeczy które się na takich targach sprzedaje po prostu w czasie wojny zostało zgrabionych i rozkradzionych… niestety taka jest prawda a potem w socjalizmie ludzie nie byli nauczeni za grosze sprzedawać swoje ciężko zdobyte rzeczy, które miały im zresztą służyć przez długie lata. Co nie znaczy że nie ma w ogóle pchlich targów ale ja z reguły najfajniejsze rzeczy to za granica kupuję a nie u nas:-(

marta współczuję takiej atmosfery w pracy… trzymam kciuki za wizytę. Daj znać jak poszło.

katy no nie za bardzo czuję się naładowana energią… wręcz odwrotnie .. no ale cóż poradzić?? Piękne kartki robisz, moje to przy twoich wyglądają jakby dziecko z przedszkola zrobiło;-)

aga gratulacje!!!!!

zagubiona ale śliczna córunia

Marta- to super widzisz i normalnie bez problemu zwolninie masz bąbelek rośnie jak widać na załączonym obrazku:-)pomału ale do przodu oby tak dalej:happy: Zzagubiona-Nadia śliczna:-) Joweg-może to było chilowe i poza tą jednorazową sytuacją bedzie juz ok,oby tego wam życze:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry