• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia moze to jest pomysl :-D Zzagubiona bedzie robic sukienki dla dziewczynek albo sweterki dla chlopczykow a ja dolaczac bede karteczki i juz gotowy prezent dla noworodka :-)

Sprzedaz internetowa :tak:
A gdzie juz wszystkie pouciekaly????

reklama
Katy gdzie ty kupujesz takie cudenka to tych twoich pieknych kartek ?
a ja widze,ze tu jakis bizness sie kroi..:-D,ja wam bede klientow nagabywac ;-)
wpadam tylko zyczyc milej nocki,bo jakas wypluta jestem..od niedz.pomagam corce przy projekcie o titanicu i od tego czytania w necie,juz nie mam sily na forum,oczka same sie zamykaja..
kolorowych wszystkim ,,a dla Katy chrzesniaka zdrowka..;-)

Katy i jak sobie radzicie z chrzesniakiem dostal antybiotyk? mnie sie juz odechciewa spac przed chwila miala 39.8 calprofen dostala 2h temu czyli nie moge nic jej teraz podac, wykapalismy ja szybko w letniej wodzie, siedzi w samych bodziakach. Dzwonimy na nhs24 moze cos podpowiedza.

Sama mowilas ze mozna zawsze to co nie potrzebne komus podarowac:tak: ......a jak nie to niech robia od razu drugie....co by papier wilgoci nie naciagnal :-D:-D:-D Losiczka moze to tego uszyc fajne specjane torebki-woreczki :-D

Ostatnia edycja:
hehe no tak ;p dobra kochane uciekam lulki bo ledwo czytam takie ciezkie powieki mam dobranoc i buziaczki ode mnie i Nadinki

Katy i jak sobie radzicie z chrzesniakiem dostal antybiotyk? mnie sie juz odechciewa spac przed chwila miala 39.8 calprofen dostala 2h temu czyli nie moge nic jej teraz podac, wykapalismy ja szybko w letniej wodzie, siedzi w samych bodziakach. Dzwonimy na nhs24 moze cos podpowiedza.
Wiesz on to mial 10 dni temu i po 7 dniach antybiotyku sie uspokoilo i po 3 dniach bycia zdrowym znowu sie wrocilo tylko teraz jedno ucho ..... dostal juz w sumie drugi antybiotyk mial takie rzutu temperatury, raz wysoka raz niska, pic nie chcial ale nic nie pomagalo te syropy tylko troche obnizaly tempke na godzine musial swoje odchorowac , zobaczymy jak teraz to zniesie

DOBRANOC Zzagubiona;-) odpoczywaj kochana bo ty chyba jestes jedyna ciezarowka ktora tu z nami przesiaduje to poznych godzin :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry