agnieszka_dk
Fanka BB :)
katy zagubiona jak juz otworzycie ten interes to ja jestem waszą pierwsza klientka;-D
Scoti buziaczki dla córuni
Scoti buziaczki dla córuni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam
My zaraz sie zbieramy do przychodni od wczoraj goraczka od 38 do nawet 39.9 biedne moje dzieciatko:-(
Wczoraj poszlismy do przychodni czekalismy prawie godzine, bylo juz 30min po zamknieciu a Mayi goraczka spadla a ona zaczela biegac jak nowonarodzona, mielismy czekac jeszcze na dwoch pacjentow ale znajac ich powiedzieliby zeby podawac calpol co 4 godziny bo goraczka byla krotko, mam nadzieje ze dzisiaj cos jej przepisza i dobrze zdiagnozuja... calpol dziala dopiero po 2 godzinach i za nastepne 2 znowu prawie 40 stopni.
Piekne, nie wiem czy Ci mówiłam, ale Nadia jest jednym z moich ulubionych imion, ale mój M staje okoniem. W efekcie jak dorobimy sie córy to będzie Natalia:-)dziewczyny jestem wreszcis skonczylam :-):-):-)
kochane gratuluje BLIZNIAKOW i II kresek oraz witam nowe staraczki wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobic was ;p
a to moje nowe wypociny heheZobacz załącznik 441911 w kwiatkach beda diamenciki jakies tylko najpierw musze kupic ;p
Przykro mi, w nastepnym cyklu sie udakochane u mnie niestety dupas bladas(((chyba zaczynam plamic wiec cykl prawie zakonczony
(((pewnie juto @ sie rozkreci...ale...co nas nie zabije to nas w zmocni,jakos tak sie pozytywnie nastawiam
))fajnie chociaz ze po tej luteinie wkoncu jakos normalnie ten cykl wyglada,pewnie 31 dni bedzie a nie 47
to juz roznica...

Zobacz załącznik 442051To mój dzisiejszy test zrobiony półtory godziny temu
Oj Marta Marta, przez kolano i klapsy za to niepotrzebne zamartwianie się, dobrze, że juz możesz spokojnie na zwolnienie sobie iść. Śliczna fasolkaA i jeszcze wiecie co mam schizę że dziś pójdę a gin mi powie że tam puste jajo jest takie mam myśli :-(

Bardzo ładnie, teraz poprosze taki wierszyk przed najbliższym terminem@dziś
miała do mnie przyjść
lecz drżała jak liść
oj drżała dziś...
Małpo nie bój się
dorwiemy cię
jak tylko pojawisz się
więc tylko odważ się ...

A co do ochoty na przytulanie, to ja mam zawsze podczas @, a jak jest na to czas i potrzeba (zbliżająca się owulacja), to prawie zawsze moje libido jest na dnie