• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam dziewczynki
dziękuje za pamięć :tak:u mnie wszystko w porządku tylko powrót do pracy po urlopie dla mnie to jak zderzenie z asteroidą :eek: dużo pracy fizycznej i papierkowej niestety nazbierało się po 2 tygodniach
Gratuluje nowych fasolek i udanych wizyt :)
przepraszam że nie pisze osobowo ale nie jestem w stanie (skleroza nie boli) :-p
Pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego wieczorku

Ps Magda odpisałam ci na enpr :)

A to dla wszystkich starających się ;-)

@ dziś
miała do mnie przyjść
lecz drżała jak liść
oj drżała dziś...
Małpo nie bój się
dorwiemy cię
jak tylko pojawisz się
więc tylko odważ się ...

Ostatnia edycja:
:-)

A mój M zamiast obserwować nasze postępy w temperaturze, to obserwuje na enpr nasze życie łóżkowe :-):-D:-) No i jak tu nie kochać facetów :-D

Dziękuję wszystkim.
Trzymam za starające się kciukasy i posyłam świeże fluidkI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja dostałam wczoraj od Lori i pomogło:-)
Uciekam spać bo padam na twarz a rano trzeba wstać. Dobranoc

Katrina jak u ksiedza to spoko myslalam ze normalnie u rodzinki wielodzietnej
Marta dobrze zrobilas, nie maja prawa cie wyzyskiwac .....a kropeczka sliczna :-)
Asiczka to bedziemy walczyc nadal dzielnie, nie przejmuj sie :tak:
Agnes a jak ci sie w domku siedzi , spanie troszke ci przeszlo
Lori dzieki .....z nami staraczkami tak juz jest czasami trzeba nas opieprzyc a czasami przytulic:tak:
Scoti moj chrzesniak mial to samo dzisiaj 2gi raz bylam w przychodni...to samo co u ciebie....godzina czekania...no jakas masakra
dokladnie jak u twojej pociechy.....plucka czyste ale w uszkach zaczereienienie i problemy ze sluchem no i ta okropnie wysoka goraczka
Zzagubiona no ta pieknosc to moja faworytka......pieknie :-)
Aga GRATULACJE!!!!!!!!!! Sliczna druga kreseczka :tak:
Rozia kochana jestem, jestem tylko jakos te ostatnie dni troche mnie z rytmu wybily....:eek:
Hej Joweg nie dziwie sie ze nie dasz rady nadrobic ale w sumie ostatnio nie duzo sie dzieje ....mam nadzieje ze ta poprawa u meza to juz dlugfoterminowa
Jane no w koncu sie pokazalas jakos sie mijamy ostatnio:sorry:
Ania jak zasiadam do kompa ostatnio to ty juz smacznie spisz

a to moje wypociny P1060199.jpgP1060197.jpg dwie juz widzialyscie a dwie nie ;-)

reklama
katy powinnyście chyba z zZagubioną jakiś biznes z rękodziełem otworzyć ;-)

Idę spać dziewczynki :tak:

Dobranoc i spokojnej nocki życzę :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry