• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień dobry nie wiem czy słyszałyście w wiwdomościach ale sól którą sypali ulice trafiła do sklepów i i piekarni a ludzie ją jedli!!!!!!!masakra co oni wyprawiają to jest dramat!! Silene-kochana Gratulacje to już wiesz dlaczego tak się meczyłaś,bo dwoje bobasków mieszka w twoim brzuszku:-):-) Losiczka a ty jak się czujesz?zobaczymy jakie ty nam wieści przyniesiesz po wizycie:happy: Marta-jasne że zrobiłaś dobrze bardzo dobrze!Nie denerwuj sie będzie dobrze znajdz lekarza powiedz mu jaka sytuacja i napewno ci wyppisze a oni niech się wypchają

Ostatnia edycja:
reklama
witam i Ja :)
szkoda ze Silene sie tu nie pochwaliła i ze w ogóle juz tu nie zagląda :( GRATULACJE !!!

Jezu brak weny drugi dzien !!!!!!! :baffled: nie wiem co to sie dzieje ehhhhh!!!!!!!!!!!!!!
losiczka kochanie no tak lepiej idź z obstawąna na wizytę hihi :-p bo kto wie czy czy i trojaczki CI nie rosną hihi- żarcik :-p

Miłego dnia życzę kobietki moje !!!!!!!!!!!!!!!!

Marta a jak przyjeli wiadomość ze idziesz do gina ??????????? pewnie ze dobrze robisz, dziecko jest najważniejsze a stres nerwy i charówka nie pomoże maluszkowi !!!!!!!!
wiola brak słów !!!!!!!!!!!
Rozia no nieżle Ci skoczyła dziś w górę :) niech tam juz pozostanie :)

sorki ze post pod postem ale myslałam ze juz ktoś coś naskrobie :P

Jestem i ja nie poszłam do pracy wzięłam urlop na żądanie i powiedziałam im że muszę iśc do ginekologa bo prawdopodobnie jestem w ciąży mam ich dosyć i wyżywania się na pracownikach idę od dziś na l4 muszę tylko ginekologa znaleśc co mi je wypisze. Boże powiedzcie ze dobrze zrobiłam bo nogi mi się trzęsą do teraz :szok:
Silene moje gratki !!!!!!!
Dobrze zrobiłaś, teraz ostatnie co potrzebujesz to stres w pracy:wściekła/y:

No to i ja się melduję w ten wtorkowy poranek:-) Moja tempka dziś poszła w górę, ciekawe na jak długo...
A ja znowu do pracy :-(
Nie myśl, ciesz się, że idzie w górę, a ja trzymam &&&& żeby nie spadała.

Męczy mnie dzisiaj brzuch od @ i gardło od prawdopodobnej anginy:-(

Hej kochane:)witam sie we wtorkowy poranek:)Jak widac na zalaczonym wykresiku tempka poleciela w dol:((wiec czekam juz teraz na @,brzuch boli wiec pewnie lada moment przylezie..
marta barzdo dobrze zrobilas,napewno lekarzda ci l4,powodzenia!!!
rozia trzymam kciuki zeby tempka sobie pieknie szla do gory no a pozniej II kreseczek:))))

zmykam teraz do pracy...bede za kilka godzinek:)skrobcie zebym mogla pozniej poczytac:)miłego dnia!!!

witam się wtorkowo , Dżoana szkoda, że @ przylazła, tak ładnie to wszystko wyglądało, nie wiem co jest nie tak, że niby wykresy mamy ładne temperatura rośnie a potem jeb!. Mam nadzieję, że w tym cyklu Ci się uda.
U mnie leciutko w górę, piersi mnie strasznie dziś bolą no i jestem w najgorszej fazie czyli 4 dni przed @. Jedno z czego się cieszę nawet jak przylezie @, że cykle się bardzo uregulowały, ze testy owu wychodzą no i w końcu faza lut. się wydłużyła. Może natura wie co robi...
Marta , dobrze, że zmykasz na zwolnienie, współczuję takich pracodawców, widzę, że wszystkie kampanie mające na celu pomoc kobiecie w ciąży w pracy, niektórzy mają głęboko w d.... Odpoczniesz i wszystko będzie ok. A umowę podpisałaś?

Wpadam się przywitać :)

Marta
- najważniejsze żebyś się nie denerwowała, chodźby nie wiem co to zawsze najważniejsze jest dziecko bo później juz sie czasu nie cofnie. Powtarzaj sobie tylko że wszystko będzie dobrze.

Domiska - ja trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ... takie jzu bardzo mocno wiosenne na szczęście.

Dziewczyny mi jest tak przykro że wam się nie udaje :( ..... ja juz nie wiem co pisac żeby było wam jakoś łatwiej przez to przejść. Z jednej strony jak podtrzymuje nadzieje to później mysle że może źle robię bo wam gorzej się uporać z przychodząca @ a z drugiej strony nie potrafie pisać nie emocjonalnie eeeeeeeeeh mi jest tak was szkoda. Wszystkie was mocno przytulam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry