• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
asiczka - ja pracuję jako gospodyni, prowadzę dom, czyli robię to, co i u siebie w domku.
Teraz z tą różnicą, że obiady gotuje juz tylko u siebie i mój szef przyjeżdża na obiady do nas. Przedtem u szefa robiłam obiad dla Niego, potem w domu, dla nas. U niego robię śniadanie, muszę ogarnąć i zrobić pranie.

AAAAA to wiem o czym mowisz...ja w caly rok kiedys tez pracowalam na takim etacie,nienormowany czsas pracy,przynies,wynies,pozamiataj,ugotuj,wypierz,jeszcze baba mi dwojke nieznosnych rozpuszczonych dzieciorow zostawiala,z czego czasem tego 3latka zabierac musialam ze soba do domu bo tej cos wypadlo i na noc musiala zostac bo jakies wazne spotkanie sie przedluzylo...uhhhh,nawet nie lubie tego wspominac:((teraz pracuje sobie w hoteliku,czasem tez sprzatam,ale kontrakt mam staly,normalne godziny i gra gitara:)))wiec nie dziwie ci sie kochana ze juz ci ciezko,jeszcze w twoim stanie:(((

hej dziewczyny witam się wieczorową porą
zaliczyłam rodziców i teściową w ten weekend a dziś na dodatek Warszawę.... padam.
Co tam u was ciekawego?? Są jakieś nowe fasolki??
pewnie jutro dopiero wszystko doczytam.

witaj jane:)mysle ze nie bedziesz miala duzo do nadrabiania:(jakos tu spokojnie dzisiaj bylo,jak mam czas i moge posiedziec to tu cisza jak na zlosc:(dostalysmy tylko wiadomosc ze silene bedzie miec bliznieta:)))))poprostu szok hihihi:)))

a ja tez taka dzisiaj jestem jakas,czuje wogole takie napiecie przez to czekanie,nie wiem jak wy ale ja tego bardzo nie lubie...zazdroszcze tym dziewczynom ktore maja cykle jak w zegarku i jak choc jeden dwa dni @ sie spozni to juz wiedza czemu:)a ja to taka meczarni,niby sobie tlumacze ze juz teraz to po ptakach co ma byc to bedzie,ale podswiadomosc robi swoje....i ten internet jeszcze,lazi sie po tych stronach i szuka czy oby to cos to nie objaw....normalnie zeswirowac mozna....

Asiczka no ja cie doskonale rozumiem:tak: i wiesz jestes w fazie maniakalnej wiec sie nie dziw ze prawie wariujesz...tez tak zawsze mam ale tym razem mam zamiar nie szukac nie pisac itp moze spokojniej to przejde

Katrina a ty szalona jeszcze pracujesz i to tak ciezko.....:szok::szok::szok: odpoczywaj bo porod juz nie dlugo a wtedy juz nie odpoczniesz kochana;-)
Jane no w koncu i jak tam bylo;-)??? Naladowalas sie ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry