• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

no ja dlatego katy tak malo tu ostatnio pisalam bo nie chcialam sie nakrecac,ale przyszedl czas gdzie odstawilam luteinke,myslalam ze tak ksiazkowo na mnie zadziala ze jak wiekszosc po 2 dniach przyjdzie @,albo wyjdzie tescik i po sprawie,a tu znowuuuuu...@ nie ma,test negatywny...uhhhh...bbbrrrr..chyba w tym kolejnym cyklu odpuszcze jakos te wariactwa,staranie na sile bo to juz wogole staje sie takie nie fajne...trzeba wyluzowac...ok ja uciekam spac bo rano do pracy:)nadrobie was kobitki po:)spokojnych i kolorowych snow

madle testowalam dzisiaj ale I krecha:(((wiec nie wiem kiedy teraz...czy jest sens...raczej czekam na@...

DOBRANOC DZIEWCZYNY!!!!!JA ODPADAM JUZ:((PAPAPA

reklama
Pa Asiczka, a powiem ci ze odpuszczenie czasami wiecej daje niz zabiera :tak:
Madlen czytalam o twojej wyprawie na wakacjach.....zazdroszcze ci.....fajnie tak sie wybrac w nieograniczona podroz:-)

Katy ale cos kosztem czegos..na razie nici ze staranek..no chyba ,ze sie trafi,to wtedy bedzie radosc,ale swiadomie..:no:,mam zakupione testy,caly czas mierze tempke..ale to bardziej pod katem czy wsio OK ,a nie kiedy dni plodne :-D..
a w tym roku mamy takie wakacje,bo my ztych co na tylkach nie usiedza 5 min.dla nas fajne wakacje sa wtedy kiedy cos sie dzieje..,a lezenie na lezaczku jest fajne..ale na krotka chwile.;-),no i dzieciaki tez musza miec cos z tych wakacji..a ze oni lubia i latac i jezdzic to juz odliczaja dni..a w Holandii jeszcze nas nie widzieli :-D a do tego jeszcze tanie bilety sa ;-)

No widzisz ty mezatka z dziecmi i taki luzik:tak: a ja mojego m nie moge namowic na jakies szalenstwo:zawstydzona/y:....bo boji sie latac wiec tylko auto zostaje a mam wrazenie ze niedlugo szczytem szalenstwa bedzie jedzenie paluszkow w lozku :-D
polutku bede uciekac do jutra i zagladaj do nas czesciej....:sorry2:

asiczka, katy - no nie do końca mam tak jak asiczka miała, ja jestem gospodynią u księdza. Czas pracy sobie z nim ustalam, dzieci mi nie zostawia pod opiekę i mam umowę z parafią na pracę, więc spoko. Mam nadzieję, że załapię sie na macierzyński.

Wyjrzałam dzisiaj za okno i co zobaczylam? Znowu snieg, a juz miałam cichą nadzieję, że to koniec:-(
Lorelain, otworzyłaś skrzynke z blźniakami:-D Gratulacje Silene!!! Która następna?
Miłego śnieżnego dnia

Witam sie i ja :-):-):-)

Silene normalnie znowu wygladam tak :szok::szok::szok: gorace gratulacje kochana. Jejku ja jeszcze nie doszlam do siebie po blizniakach Lorelain a tu znowu blizniaki. Jezu ja chyba do lekarza pojde z jakas obstawa w razie czego jakbym miala pasc gdy lekarka powie ze blizniaki hi hi :-D:-D:-D

Dziewczyny trzymajcie sie dzielnie kochane.

reklama
Jestem i ja nie poszłam do pracy wzięłam urlop na żądanie i powiedziałam im że muszę iśc do ginekologa bo prawdopodobnie jestem w ciąży mam ich dosyć i wyżywania się na pracownikach idę od dziś na l4 muszę tylko ginekologa znaleśc co mi je wypisze. Boże powiedzcie ze dobrze zrobiłam bo nogi mi się trzęsą do teraz :szok:
Silene moje gratki !!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry