• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

roszpunka no moj maz stwierdzil ze niedziela bez carbootu i kosciolka to nie niedziela haha:)jezdzi sam z kolega i kupuje mi co chwila jakies sprzety hihi,ja niestety zadko moge tam pojechac bo pracuje w wekendy..ale on sobie daje swietnie rade i zawsze cos przytarga do domciu hihi:)

katrina zazdroszcze ci tego wolnego tygodnia:)odpoczywaj kochana:)

reklama
asiczka - ja pracuję jako gospodyni, prowadzę dom, czyli robię to, co i u siebie w domku.
Teraz z tą różnicą, że obiady gotuje juz tylko u siebie i mój szef przyjeżdża na obiady do nas. Przedtem u szefa robiłam obiad dla Niego, potem w domu, dla nas. U niego robię śniadanie, muszę ogarnąć i zrobić pranie.

Widze ze Silene sie tu nie pochwalila mam nadzieje ze sie nie obrazi ze ja sie pochwale za nia, bo napewno tez chcecie wiedziec co u niej. Dziewczyny silene pisala na watku pazdziernikowek ze bedzie miala blizniaki!!!!

reklama
Silene - super! tez podwójne gratulacje. U nas na wątku czerwcówek tez mamy dwie podwójne mamy - jedna spodziewa się dwóch chłopców, a druga będzie miała parkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry