• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
asiczka no tak ale moze nie od razu działać i skrócić fazę, wiem ze jak sie wywołuje @ to bierze sie luteinę ok 5-7 dni a potem sie czeka nawet do tygodnia ale wiadomo ze moze przyjść znacznie wcześniej, także tylko czas to pokażę co sie dzieje, ale mam nadzieje ze to fasolka !!!!!!!!! :) i za to trzymam kciuki :) a kiedy teraz chcesz testować ????????????

Chciałam sie pochwalić ze mój synunio potrafi liczyć do 4 :-D wczoraj nas tak zaskoczył :) leżeliśmy jeszcze rano z męzem i oczywiscie wpadł pod kołdrę mały z zabawką z takimi kułeczkami no i my sobie gadamy a on nagle: jeden, dwa trzy cztery :szok: ale mieliśmy radochę :)

ilonko jak sie wywoluje to wiem ze sie bierze inaczej i jak sie reguluje to tez inaczej,tylko nie wiem jaki jest okres oczekiwania na@..ja bralam 10 dni 3x1 wiec sporo,zaraz po owulacji...dziewczyny,nie myslalam ze to wszystko moze byc tak poplatane hahhaa!!!oby jak najpredzej zafasolkowac bo na glowe mozna dostac hahaa:)))

a widzisz jakiego masz zdolnego szkrabka w domciu???fajnie jak tak dzieci zaskakuja....wtedy widac jak niesamowicie sie rozwijaja:))))

apropo testowania to nie wiem...moze w srode albo w czwartek jezeli @nie przylezie..

Ostatnia edycja:
asiczka no własnie moim skromnym zdaniem @ powinna przyjść szybko po odstawieniu, ale skoro nadal nie przyszła i tak ładnie CI sie utrzymuje tempka to moze ta dzidzia jest i juz , tyle ze test moze za wcześno i juz, sama juz nie wiem !!!!!! ano poplątane żebyś wiedziała, :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry